Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce a patit Andra, chiar acum. Ce inselaciune, e scandalul finalului de an

Playtech Playtech,
Ce a patit Andra, chiar acum. Ce inselaciune, e scandalul finalului de an

Fanii iubitei cantarete sunt socati de ce i se intampla. Andra este implicata intr-un eveniment care nu-i face deloc cinste. Ce se intampla cu cantareata si de ce unii din cei care o urmaresc in mediul online au ramas extrem de dezamagiti? Fanii Andrei sunt socati. Ce a patit cantareata? Andra Maruta a fost implicata . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca Pastrama. Ce se intampla chiar acum (exclusiv)

Este rasturnare de situatie in despartirea lui Pepe si Raluca Pastrama inainte de Revelion. Ce se intampla chiar acum intre cei doi, vedeti in articolul de mai jos. Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca Pastrama. Cum au fost surprinsi cei doi, in parc Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca, scrie impact. ro. Acestia se .

Vestea venita chiar acum pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla de la 1 ianuarie cu pretul la pompa

Veste pentru romani: val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021 la curent, carburanti si tigari. Atat accizele la motorina si benzina, cat si tarifele practicate de furnizorii de energie electrica vor creste. Veste proasta pentru cei cu masini pe benzina si motorina: Pretul carburantilor va creste de la 1 ianuarie 2021. Si curentul se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )