Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce a patit o turista din Alba Iulia dupa ce s-a urcat pe mai multe statui pentru a-si face poze

Antena3 Antena3,
Ce a patit o turista din Alba Iulia dupa ce s-a urcat pe mai multe statui pentru a-si face poze

O tanara din Sibiu a fost amendata de Politia Locala din Alba Iulia, dupa ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina si s-a fotografiat in diferite ipostaze, mai putin decente si civilizate. continuă pe Antena3

FOTO S-a urcat pe statuile din Cetatea Alba Iulia si a postat fotografii pe Facebook. Ce amenda a primit tanara rebela

O tanara in varsta de 22 de ani din Sibiu a fost amendata de Politia Locala din Alba Iulia dupa ce s-a urcat pe statuile din Cetatea Alba Carolina, s-a fotgrafiat si a postat pozele pe Facebook.

A amenintat cu moartea si a agresat sexual angajata unui hotel. Barbat trimis in judecata dupa ce s-a masturbat in fata receptiei

Un barbat care a agresat sexual receptionera unui hotel din Alba Iulia si a amenintat-o cu moartea a fost trimis in judecata de procurori.

Topul liceelor din Alba dupa ultima medie de admitere. La un colegiu din Alba Iulia, 4 specializari au medii foarte mari

Ministerul Educatiei Nationale a publicat vineri, 10 iulie, rezultatele admiterii la liceu 2020, dupa repartizarea computerizata. La cel mai mare colegiu din judet, ultima medie de admitere a fost 9.

FOTO Gradina urbana de la Alba Iulia. Primaria a demarat proiectul amenajarii unui parc pe o suprafata de 2 hectare

Primaria Alba Iulia a demarat implementarea proiectului prin care se doreste realizare unei gradini urbane in santul exterior al Cetatii Alba Carolina.

VIDEO Arme de vanatoare, munitie si trofee, ridicate de politisti de la un italian care locuieste la Alba Iulia

Politistii din Alba au confiscat 10 arme detinute ilegal, munitie, dispozitive de iluminare si termoviziune, neautorizate la vanatoare. Au fost efectuate doua perchezitii.

FOTO Restaurarea corpului principal al Palatului Principilor din Alba Iulia a ajuns la 50%. Cladirea l-a adapostit si pe Mihai Viteazul

Lucrarile de restaurare, consolidare, conservare si valorificare durabila a corpului principal al Palatului Principilor sunt in derulare atat la interior, cat si la exterior. Stadiul fizic al lucrarilor realizate pana acum este de 52%.

Locuinte sociale transformate in case inteligente. Dispozitive de control si monitorizare, instalate in apartaamente pentru reducerea cheltuielilor

Mai multe locuinte sociale din Alba Iulia au devenit locuinte inteligente, in cadrul unei actiuni pilot desfasurata in cadrul unui proiect implementat de administratia locala in parteneriat si cu sprijinul Agentiei Regionale pentru Energie Tartu Estonia).

Comuna din Alba care l-a convins pe ministrul Fondurilor Europene sa propuna conceptul smart village pentru a deveni program national

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, a fost convins miercuri, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la Ciugud, sa propuna conceptul de smart village pentru a deveni program national adresat tuturor celor care vor sa urmeze exemplul comunei din Alba.

Ce a patit o profesoara din Sighetu Marmatiei dupa ce a palmuit o eleva de clasa a III-a

Curtea de Apel Cluj a pronuntat sentinta finala intr-un proces in care o profesoara de engleza din Sighetu Marmatiei a fost judecata pentru purtare abuziva.

Preot din Suceava, amendat dupa o slujba oficiata cu iPS Teodosie, fara masti si distantare

Un preot din Dorna Arini, judetul Suceava, care a oficiat o slujba impreuna cu Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, la care au participat zeci de persoane fara masti si distantare sociala, a fost amendat, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )