Libnet.ro
UNICEF

07:01

A patra transa de vaccin anti-COVID-19 de la Pfizer BioNTech a ajuns in Romania

B1 B1,
A patra transa de vaccin anti-COVID-19 de la Pfizer BioNTech a ajuns in Romania

A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns in Romania, luni dimineata, in jurul orei 07:00. Cele 150. 000 de doze de la producatorul Pfizer au sosit peaeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si. continuă pe B1

UPDATE A patra transa de vaccin antiCovid a ajuns in Romania. Cum se impart Din 15 ianuarie se intra in a doua etapa de vaccinare care vizeaza persoanele in varsta si cu boli cronice

A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara. Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat duminica seara ca din 15 ianuarie se intra in a doua etapa a campaniei de vaccinare, care este destinata tuturor persoanelor cu varsta peste 65 de ani si cele cu boli cronice.

O noua transa de vaccin produs de Pfizer BioNTech a ajuns astazi in tara

Alte 150. 150 de doze de vaccin anti-COVID Pfizer BioNTech au ajuns astazi in tara, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

O noua transa de 150.000 de doze de vaccin anti-COVID a ajuns luni in tara

Alte 150. 150 de doze de vaccin anti-COVID Pfizer BioNTech au ajuns luni in tara, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara.

inca 150.000 de doze de vaccin anti - Covid au ajuns in Romania

Inca 150. 000 de doze de vaccin anti - Covid au ajuns, luni dimineata, in Romania.

Coronavirus: Pfizer-BioNTech estimeaza la doua miliarde de doze productia sa de vaccin pentru acest an

Compania farmaceutica BioNTech a estimat luni ca este in masura sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19 pana la finele anului 2021, peste obiectivul anterior de circa 1,3 miliarde de doze, relateaza luni AFP, potrivit Agerpres.

UE a incheiat un nou acord cu Pfizer-BioNTech

Uniunea Europeana UE) a incheiat un nou acord cu PfizerBioNTech pentru achizitionarea a inca 300 de milioane de doze de vaccin COVID-19, in plus fata de cele 300 de milioane deja cumparate, dubland astfel numarul de doze achizitionate de la acesti producatori, a anuntat vineri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )