Libnet.ro
UNICEF

13:45

PATRES: Producatorii de energie hidro vor intra in faliment din cauza taxelor percepute de Apele Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRES: Producatorii de energie hidro vor intra in faliment din cauza taxelor percepute de Apele Romane

Producatorii de energie hidro vor intra in faliment din cauza taxelor percepute de Administratia Nationala Apele Romane si cer modificarea legislatiei, se arata intr-un comunicat al Organizatiei Patronale a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania PATRES), remis, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Producatorii de energie hidro anunta ca vor intra in faliment si cer sprijinul autoritatilor

Producatorii care au investit in energia electrica produsa din surse hidro vor intra, in acest an, in faliment din cauza taxelor percepute de catre Apele Romane, a transmis Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania PATRES).

CORONAVIRUS |Spitalele franceze vor intra in organizare de criza de joi

Ministerul Sanatatii din Franta, Olivier Veran, a cerut agentiilor regionale de sanatate si spitalelor sa intre in organizare de criza pentru a se pregati pentru o posibila crestere a cazurilor de co.

VALERIU GHEORGHITA: Echipe mobile vor vaccina personalul din invatamant

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata la sfarsitul acestei saptamani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )