Libnet.ro
UNICEF

20:30

Patriarhie: Arhiepiscopia Sucevei infirma ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire in judet

Antena3 Antena3,
Patriarhie: Arhiepiscopia Sucevei infirma ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire in judet

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a declarat ca, in urma verificarilor facute dupa gasirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor infirma informatia potrivit. continuă pe Antena3

Patriarhie: Nu avem deocamdata informatii ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire din Suceava

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Constantin Stoica, a afirmat ca, dupa ce au aparut in presa informatiile privind gasirea Iuliei Ionescu, se fac verificari, dar inca nu s-a confirmat ca fata ar.

Iulia Ionescu ar fi fost gasita.

Tatal Iuliei Ionescu, eleva de la Colegiul Sfantul Sava disparuta miercuri, ar fi fost gasita sambata seara, potrivit declaratiilor tatalui fetei. Potrivit primelor informatii, Iulia Ionescu ar fi fost descoperita de lucratori ai CFR, intr-un tren de la Suceava la Bucuresti. Se pare ca tanara le-ar fi spus controlorilor de tren ca a fost la o manastire. Eleva de 15 ani se afla intr-un tren Moscova-Sofia, intr-un vagon atasat la Suceava, conform stirilor ProTV. La acelasi post TV, tatal fetei .

Sef de tren: Iulia Ionescu a fost insotita de un calugar in gara Suceava. S-a dezbracat de hainele calugaresti inainte de a se urca in tren

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri din Capitala, a fost insotita in gara din Suceava de un barbat in straie monahale, care i-a cumparat biletul de tren pentru Bucuresti, fata urcand singura.

Iulia Ionescu a fost gasita. Eleva disparuta miercuri din Capitala venea cu trenul de la Suceava spre Bucuresti

Iulia Ionescu 15 ani), eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala, data disparuta miercuri, a fost gasita intr-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia. Adolescenta s-a urcat in tren la Suceava pentru a ajunge la Bucuresti, fiind identificata de angajatii CFR.

Iulia Ionescu a fost gasita teafara. Eleva disparuta venea cu trenul de la Suceava spre Bucuresti

Iulia Ionescu 15 ani), eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala, data disparuta miercuri, a fost gasita teafara, a confirmat seful Politiei Romane, Petre Toba. Adolescenta a fost identificata de angajatii CFR in timp ce calatorea cu trenul de la Suceava la Bucuresti.

Iulia Ionescu a fost gasita teafara. Eleva disparuta miercuri din Capitala venea cu trenul de la Suceava spre Bucuresti

Iulia Ionescu 15 ani), eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala, data disparuta miercuri, a fost gasita, sambata, intr-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia. Adolescenta s-a urcat in tren la Suceava pentru a ajunge la Bucuresti, fiind identificata de angajatii CFR.

UPDATE: Iulia Ionescu a fost gasita. Politia a confirmat informatia.

Eleva Iulia Ionescu, disparuta miercuri din Bucuresti, a fost identificata de lucratorii CFR intr-un tren. Informatia a fost confirmata, pentru Mediafax, atat de reprezentantii CFR, cat si de politie. In prezent adolescenta se afla la Focsani, de unde va fi adusa in Capitala. Potrivit primelor informatii, ceferistii au anuntat politia, iar oamenii legii au urcat in tren la Bacau, au identificat-o pe fata si au coborat cu ea la Focsani. Potrivit Alinei Predescu, purtator de cuvant al CFR, .

VIDEO Iulia Ionescu, adolescenta disparuta in urma cu 4 zile, a fost gasita

Iulia Cristina Ionescu, eleva in varsta de 15 ani disparuta miercuri in Capitala in drum spre scoala, a fost gasita sambata dupa-amiaza. Reprezentantii CFR au declarat pentru Mediafax ca adolescenta a fost identificata de un angajat CFR intr-un tren in care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti. Iulia Ionescu a fost coborata din tren de politie la Focsani. Politia Romana: Minora este in acest moment in custodia Politiei Romane si se indreapta spre Bucuresti. De abia astepta sa ajunga acasa la familieSeful de tren: Fata disparuta era insotita de un calugar in gara Suceava, dar a urcat singura in trenPatriarhie: Nu avem deocamdata informatii ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire din Suceava.

Seful Politiei Romane: Iulia Ionescu se afla in drum spre Bucuresti. Fata nu a fost victima niciunei infractiuni

Seful Politiei Romane, Petre Toba, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca tanara Iulia Ionescu se afla in custodia Politiei, in drum spre Bucuresti, unde va fi predata familiei. Totodata, Petre.

Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara. Sute de soferi au fost opriti in trafic pentru a li se arata poza copilei

Iulia Ionescu 15 ani), eleva in clasa a IX-a la Colegiul Sfantul Sava, unde a intrat cu media 10, pare sa fi intrat in pamant, de miercuri la ora 12. 00, cand a fost lasata de mama ei la statia de metrou Eroilor. Aici s-au despartit, femeia plecand spre serviciu, iar copila spre scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )