Libnet.ro
UNICEF

21:31

Patriarhul Daniel, despre situatia maidanezilor: Un om singur valoreaza mai mult decat intreg universul material

B1 B1,
Patriarhul Daniel, despre situatia maidanezilor: Un om singur valoreaza mai mult decat intreg universul material

Un singur om valoreaza mai mult decat intreg universul material, sustine Patriarhul BOR, Daniel, vorbind duminica despre ocrotirea celor expusi violentelor venite din partea cainilor maidanezi. Un om singur valo. continuă pe B1

Patriarhul Daniel, despre problema cainilor maidanezi: Un om valoreaza mai mult decat intreg universul material

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, transmite Agerpres.

Patriarhul Daniel: Toate galaxiile nu valoreaza cat sufletul unui om. Este mare nevoie ca sa pretuim valoarea persoanei umane

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui.

Mesaj de condoleante de la Patriarhul Daniel pentru familia copilului ucis de maidanezi

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de condoleante familiei lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi. Patriarhia le transmite parintilor lui Ionut ca le este alaturi in aceste momente grele. Totodata,.

Patriarhul Daniel: Drama lui Ionut Anghel a indurerat intreaga societate romaneasca

Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei Anghel, aratand ca moartea lui Ionut este o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca, conform Mediafax .

Patriarhul Daniel transmite condoleante familiei lui Ionut Anghel.

Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei Anghel, aratand ca moartea lui Ionut este o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca, informeaza Mediafax. Am aflat cu multa mahnire vestea trecerii din aceasta viata intr-un mod atat de tragic a fiului dumneavoastra Ionut, o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca. In aceste momente grele de suferinta si durere pentru dumneavoastra si pentru toti cei care l-au cunoscut pe Ionut, va adresam cuvant parintesc de .

Un singur lucru mai putem face pentru Ionut, copilul mancat de caine.

Daca nici de data aceasta nu reusim sa-i obligam pe politicieni sa rezolve problema, atunci chiar suntem penibili. Desi suna cinic, moartea copilului Ionut Anghel este cel mai bun moment din lume pentru a scapa, o data pentru totdeauna, de cainii maidanezi. Primarul General, Guvernul sau Parlamentul nu mai pot da inapoi. Nu avem de-a face cu o ciordeala obisnuita din asfaltul care trebuie turnat pe strazi, cu niste contracte supraevaluate pentru intretinerea spatiilor verzi sau cine mai stie .

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )