Libnet.ro
UNICEF

15:15

PATRIARHUL DANIEL, MESAJ CU OCAZIA SARBATORILOR: Va dorim tuturor pace si bucurie, sanatate si mantuire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRIARHUL DANIEL, MESAJ CU OCAZIA SARBATORILOR: Va dorim tuturor pace si bucurie, sanatate si mantuire

Patriarhul Daniel a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia sarbatorilor, in care vorbeste despre invierea Domnului temelia si inceputul invierii tuturor oamenilor. continuă pe Ziarul Bursa

Patriarhul Daniel: Sarbatoarea Sfintelor Pasti ne cheama sa aducem oamenilor aflati in nevoi pace si bucurie prin cuvinte frumoase si fapte bune

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj crestinilor cu ocazia sarbatorilor pascale. El ne indeamna sa aducem oamenilor aflati in nevoi pace si bucurie, prin cuvinte frumoase si fapte bune, si sa nu uitam pe fr.

Mesajul Patriarhului Daniel de Paste, referiri la cele lumesti: Nu este revenirea la viata pamanteasca

Patriarhul Daniel a transmis traditionalul mesaj de Paste, in care vorbeste despre semnificatia invierii Domnului. Patriarhul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe a Romaniei, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia sarbatorilor, in care vorbeste despre invierea Domnului. Seful BOR a transmis tutoror pace si bucurie, sanatate si mantuire, dar si mesajul pascal Hristos a inviat. Patriarhul [] .

Patriarhul Daniel a facut MARELE ANUNT: Milioane de ortodocsi sunt in lacrimi

Cu prilejul Sarbatorii Sfintelor Pasti 2019, Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a adresat un mesaj emotionant credinciosilor romani, anunta Basilica: Sarbatoarea.

Patriarhul Daniel, in Joia Mare: Pastele nu este ceva, este cineva, este Hristos insusi

Pastele nu este ceva, este cineva, este Hristos insusi, le-a spus patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, celor prezenti la Liturghia Sfantului Vasile cel Mare unita cu Vecernia, din Joia Mare, oficiata la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )