Libnet.ro
UNICEF

17:00

Patricia Kaas s-a intalnit din nou cu Remus Truica: Cei doi au petrecut o seara impreuna la Iasi

B1 B1,
Patricia Kaas s-a intalnit din nou cu Remus Truica: Cei doi au petrecut o seara impreuna la Iasi

Patricia Kaas a revenit in Romania zilele trecute pentru a sustine un concert la Iasi, iar cu aceasta ocazie s-a intalnit si cu fostul ei amant, omul de afaceri Remus Truica. Cei doi s-au intalnit marti sear. continuă pe B1

intalnire in miez de noapte la Iasi intre milionarul Remus Truica si Patricia Kaas. Cei doi au plecat impreuna cu masina catre un hotel din oras

Artista din Franta a petrecut o seara in compania milionarului roman Remus Truica. Patricia Kaas a fost luata cu un bolid de lux de Truica, marti seara, si condusa la hotelul Bellaria din Iasi.

Patricia Kaas si milionarul Remus Truica, intalnire in miez de noapte. Relatia cu frantuzoaica a stat la baza divortului lui Truica

Artista din Franta a petrecut o seara in compania milionarului roman Remus Truica. Patricia Kaas a fost luata cu un bolid de lux de Truica, marti seara, si condusa la hotelul Bellaria din Iasi.

Patricia Kaas, despre concertul de la Bucuresti: Imi place sa cant aici!

Patricia Kaas a vorbit recent intr-un interviu despre concertul pe care il va sustine la Bucuresti duminica, pe 23 iunie. Concertul va avea loc la Sala Palatului si face parte din turneul de promovare al albumului Kaas Chante Piaf, ce a fost lansat in noiembrie 2012 pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf. Turneul inceput odata cu lansarea albumului cuprinde peste 45 tari si se va termina la finele anului 2013. Artista a sustinut deja un concert la Iasi, urmand sa concerteze duminica la Bucuresti si luni la Cluj. Continue reading .

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor si se indreapta spre vanzarea prin negociere

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri, reducand din nou pretul, de aceasta data cu 20%, desi expertii au.

RA-APPS a redus din nou pretul imobilelor.

RA-APPS a decis ca in luna iulie sa organizeze o a treia licitatie pentru mai mult de 23 de apartamente, vile, spatii comerciale si terenuri pentru a reduce din nou pretul, de aceasta data cu 20%, informeaza Mediafax. Decizia de a organiza licitatia a fost luata desi expertii au explicat ca singura solutie pentru un castig mai bun este un fond imobiliar listat la bursa. Dupa ce in ultimele doua luni nu a reusit, ca si in ultimul an si jumatate, sa vanda niciun imobil in lipsa de ofertanti, .

Catalin Botezatu isi ignora din nou sanatatea! Munceste pe branci!

Catalin Botezatu a intrat din nou in iuresul filmarilor zi-noapte pentru noul reality-show de la Antena 1, astfel ca ignora din nou sfaturile medicilor care ii tot reamintesc ca trebuie sa se mai si odihneasca. Continue reading .

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou, pentru 2014

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou.

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), citat de Mediafax. Potrivit Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date DEPABD) din MAI, termenul pentru emiterea documentelor de identitate electronice, programat pentru data de 1 iulie, a fost amanat .

Patricia Kaas a ajuns in Romania!

Celebra cantareata de origine franceza a ajuns in Romania, unde urmeaza sa sustina trei concerte: la Iasi, Bucuresti si Cluj. Concertele din tara noastra fac parte din turneul de promovare al albumului Kaas Chante Piaf, ce comemoreaza 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Continue reading .

Patricia Kaas se va plimba prin Bucuresti cu doi bodyguarzi si doua limuzine

Artista care a venit pentru a cincea oara in Romania va beneficia de un regim preferential in perioada in care va sta in Bucuresti. Pentru concertul din 23 iunie, de la Sala Palatului, organizatorii i-au pus la dispozitie sapte incaperi in culise.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )