Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronatele din turism cer demisia directorilor CNAIR si a sefului de la Politia A2

Adevărul Adevărul,
Patronatele din turism cer demisia directorilor CNAIR si a sefului de la Politia A2

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) acuza ritmul lent cu care se desfasoara lucrarile de reparatii la autostrada A2 si faptul ca acestea se desfasoara in sezonul estival inceput la 1 iunie, lucru care afecteaza grav fluxul de turisti catre litoralul romanesc. continuă pe Adevărul

Patronatele din turism cer demiterea directorilor CNAIR

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) acuza ritmul lent cu care se desfasoara lucrarile de reparatii la autostrada A2 si faptul ca acestea se desfasoara in sezonul estival inceput la 1 iunie, lucru care afecteaza grav fluxul de turisti catre litoralul romanesc, astfel ca patronatele din turism au anuntat, luni, ca cer demiterea directorilor CNAIR si a sefului Biroului de Politie Autostrada A2.

Lucrarile la Autostrada Soarelui alunga turistii. Patronatele cer demiterea directorilor CNAIR

Patronatele din turism a avertizat ca, in cazul in care lucrarile la Autostrada Soarelui A2) nu sunt finalizate pana la data de 15 iunie, hotelierii de pe litoral vor intra in greva fiscala, adica nu-si vor mai plati darile catre stat ai carui functionari, platiti cu salarii uriase, umilesc de ani de zile turistii care isi fac concediul pe litoralul romanesc. Patronatele din turism au cerut luni demiterea directorilor CNAIR.

Protest impotriva lui Tudorel Toader in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Oamenii ii cer demisia din functia de rector

Organizatia civica Reset din Iasi protesteaza vineri in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi impotriva fostului ministru al justitiei, Tudorel Toader, caruia ii cer demisia din functia de rector, potrivit G4Media.

Parintii cer demisia Ecaterinei Andronescu: De treizeci de ani se fac experimente nereusite pe seama copiilor

Grupul civic Parintii cer schimbare a initiat o petitie online cu subiectul Demisia, Ecaterina Andronescu. Campania a fost demarata pe platforma DECLIC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )