Libnet.ro
UNICEF

05:15

Patronul Colectiv, reactie dupa condamnare: E o decizie nedreapta. Clubul a fost autorizat si avizat de statul roman

Antena3 Antena3,
Patronul Colectiv, reactie dupa condamnare: E o decizie nedreapta. Clubul a fost autorizat si avizat de statul roman

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului, a facut declaratii dupa sentintele date in cazul Colectiv, in exclusivitate pentru Antena 3. Mincu sustine ca decizia judecatorilor e una nedreapta. Costin Mincu, unul dintre patronii clubului, a facut declaratii dupa sentintele date in cazul Colectiv, in exclusivitate pentru Antena 3. Mincu sustine ca decizia judecatorilor e una nedreapta. continuă pe Antena3

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Olguta Vasilescu, reactie dupa ce Orban a spus ca vrea schimbarea legii pensiilor

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat ca legea pensiilor ar putea fi schimbata, astfel incat cresterile sa fie sustenabile.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce a fost criticat pentru ca s-a comparat cu Maniu: Nici nu se pune problema. Eu nu am lucrat cu serviciile secrete

Fostul premier Adrian Nastase a revenit in spatiul public cu un nou mesaj pentru ca, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a retras decoratia,acesta a scris un mesaj pe blogul sau prin intermediul caruiaa fost criticat pentru ca s-ar fi comparat cu Iuliu Maniu, liderul Taranistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )