Libnet.ro
UNICEF

12:30

Patru ani de la prabusirea avionului MH17. Investigatorii au publicat filmul atacului cu racheta - VIDEO

Antena3 Antena3,
Patru ani de la prabusirea avionului MH17. Investigatorii au publicat filmul atacului cu racheta - VIDEO

La patru ani de la incident, investigatorii olandezi au dat publicitatii filmul atacului asupra cursei MH17, prabusita in Ucraina. Cursa MH17, cu 298 de oameni la bord, care s-a prabusit in 2014 in Ucraina, . continuă pe Antena3

Divort cu RASUNET in SHOWBIZ! Zvonurile s-au CONFORMAT: Au rupt actele dupa patru ani de CASNICIE

Una dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood si sotia sa divorteaza, la patru ani dupa ce s-au casatorit. Este vorba despre cuplul format din Eli Roth si Lorenza Izzo. Am decis sa ne separam. Am.

Fiica ei a implinit patru ani si se pregatea sa o dea la gradinita. Brusc, femeia a decis ca vrea sa-i schimbe numele. Toata lumea o crede acum nebuna

Fiica ei a implinit patru ani si mama se pregatea sa o dea la gradinita, cand brusc a decis ca vrea sa-i schimbe numele. Micuta incepe in septembrie, iar mama ei se confrunta cu o dilema. Asa ca a ca.

VIDEO Copil de patru ani, incuiat in casa si lasat fara supraveghere intr-un apartament din Chisinau. Cum au intervenit pompierii

In dimineata zilei de duminica, 15 iulie, angajatii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru a scoate o fetita de patru ani din apartamentul unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Copila a fost lasata fara supreveghere.

Didier Deschamps: E ncoronarea suprema. Suntem pe acoperisul lumii pentru patru ani

Didier Deschamps a devenit a treilea selectioner din istorie care castiga Campionatul Mondial atat ca jucator cat si ca antrenor, dupa ce nationala Frantei s-a impus in fata Croatiei, scor 4-2. Tehnicianul francez a precizat ca echipa sa nu a facut un meci urias, dar a meritat victoria in finala de la Moscova. Aceasta e incoronarea suprema. Suntem pe acoperisul lumii pentru patru ani, a spus Deschamps.

Decizie RADICALA dupa prabusirea avionului militar: A fost SISTAT orice zbor si a fost sesizat Parchetul Militar

Ministerul Apararii a luat o decizie radicala dupa prabusirea unei aeronave militare, luni, in Bacau. Detalii AICI) Toate aeronavele de tip IAR 99 Soim au fost sistate pana la finalizarea anchetei. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )