Libnet.ro
UNICEF

14:15

Patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, dar niciun vinovat. in ce stadiu este ancheta

Antena3 Antena3,
Patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, dar niciun vinovat. in ce stadiu este ancheta

Astazi se implinesc patru ani de la tragedia din Colectiv in urma careia si-au pierdut viata 64 de oameni. Ministerul Afacerilor Interne anunta, in cursul noptii de 30 spre 31 octombrie 2015, ca 27 de. continuă pe Antena3

Patru ani de la tragedia din clubul Colectiv

In seara de 30 octombrie 2015, peste 60 de persoane si-au pierdut viata in tragicul eveniment petrec.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la patru ani de la tragedia din Colectiv: in lupta cu secundele, salvatorii au dat totul!

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a postat pe Facebook un mesaj despre tragedia din clubul Colectiv. 30 octombrie 2015 - Momentul care ne-a marcat pe fiecare dintre noi, cetateni si salvatori,.

Patru ani de la tragedia din Colectiv. Politicienii concediati dupa tragedie, din nou pe cai mari

Reformarea clasei politice a fost ceruta insistent de oamenii iesiti in strada dupa tragedia de la Colectiv. La patru ani de la incendiu, majoritatea celor care guvernau atunci sunt cei care fac jocurile politice la Bucuresti.

4 ani de la Colectiv - mars in memoria victimelor, miercuri seara

Miercuri seara va fi organizat un mars pentru a marca patru ani de la tragedia din Clubul Colectiv, in care au murit 64 de oameni Evenimentul va incepe la ora 18:30 din Parcul Unirii din Capitala, iar politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si sa evite deplasarea in zona.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata, in fata clubului Colectiv si a depus o coroana de flori in memoria victimelor. Azi se implinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv,.

Programul marsului pentru comemorarea victimelor incendiului de la Colectiv

Marsul prin care se marcheaza patru ani de la tragedia din clubul Colectiv va incepe in aceasta seara la ora 18:30 din Parcul Unirii din Capitala, iar politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si sa evite deplasarea in zona.

Ministrul propus la Interne anunta ca va face ancheta pentru a stabili daca salvatorii au intervenit conform procedurilor la tragedia din clubul Colectiv

Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, anunta ca va face ancheta pentru a stabili daca salvatorii au intervenit conform procedurilor la tragedia din clubul Colectiv. Este prima sa reactie in acest.

Patru ani de la Colectiv: supravietuitorii isi amintesc, politicienii promit

Cei patru ani de la catastrofa din clubul Colectiv impliniti pe 30 octombrie au fost marcati de declaratii ale politicienilor si ale institutiilor implicate in interventia de la incendiu, dar si cererile supravietuitorilor si rudelor victimelor ca vinovatii sa fie pedepsiti.

Patru ani de la incendiul din Colectiv - Eugen Iancu: Colectiv este o apasare a noastra, a tuturor. Unii o acceptam, altii nu

Eugen Iancu, tatal tanarului Alexandru Iancu 22 de ani), care a murit in spitalul Sf. Ioan din Capitala la trei saptamani dupa incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015 din cauza infectiilor nosocomiale, spune intr-o declaratie acordata News. ro ca, pana cand nu vor fi pedepsiti drastic ministri, secretari de stat, nu se va schimba nimic.

Sute de persoane au aprins lumanari si au dus flori in fata clubului Colectiv, la patru ani de la tragedie

Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Bucur pentru a comemora victimele incendiului din clubul Colectiv, dupa un mars inceput in Parcul Unirii. Oamenii au pastrat un moment de reculegere si au aprins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )