Libnet.ro
UNICEF

00:07

Patru articole din Legea privind statutul politistului, neconstitutionale

România Liberă România Liberă,
Patru articole din Legea privind statutul politistului, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca patru articole din Legea privind statutul politistului sunt neconstitutionale. continuă pe România Liberă

Patru articole din Legea privind statutul politistului, declarate neconstitutionale de CCR

Patru articole din Legea privind statutul politistului au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), informeaza Agerpres. Judecatorii au constatat ca sunt.

Mai multe articole din Statutul politistului privind sanctiuni prin ordin de ministru, declarate neconstitutionale

Trei articole din Legea privind statutul politistului, prin care politistii sunt sanctionati in baza unui ordin de ministru, au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale CC).

CCR: Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat este neconstitutional. Proiectul normativ se intoarce in Parlament

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca articolul 38 din legea parteneriatului public-privat este neconstitutional, urmand ca actul normativ sa se intoarca in Parlament, transmite Agerpres.

CCR: Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat, neconstitutional

Actualizare 17:31 CCR: .

Procurorii vor audia profesori si elevi de la patru licee din Arad, in dosarul mitei la Bac

Procurorii aradeni vor audia mai multi profesori, dar si elevi de la patru licee din municipiul Arad, ale caror nume apar in discutii inregistrate in cazul traficului de influenta de la bacalaureat, conform unor surse apropiate anchetei, .

Legea privind cresele saptamanale si cea privind o zi libera pentru ingrijirea copilului, promulgate de Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, mai multe legi cu impact social, printre care o initiativa de infiintare a creselor cu program saptamanal, o lege privind acordarea unei zile libere pentru ingrijirea sanatatii copilului si o Ordonanta pentru acordarea tichetelor de vacanta.

Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat, neconstitutionala

Articolul 38 prevede posibilitatea de modificare sau denuntare unilaterala a contratului de catre statul roman din motive exceptionale legate de interesul national sau local, ceea ce poate determina aparitia unor practici abuzive din partea statului in cadrul acestui tip de contract.

DNA: Patru judecatori din Bihor, trimisi in judecata pentru favorizarea faptuitorului

Actualizare 13:50 DNA: Judecatorul Ovidiu Galea, banuit de fals informatic DNA Oradea mai transmite ca, intr-un context separat, judecatorul Ovidiu Galea ar fi atestat fapte si imprejurari necorespunzatoare adevarului intr-un act juridic intitulat incheierea din Camera de consiliu din data de 13 ianuarie 2014, in conditiile in care sedinta de judecata nu s-ar fi desfasurat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )