Libnet.ro
UNICEF

11:30

Patru cazuri noi de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la 12

Adevărul Adevărul,
Patru cazuri noi de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la 12

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat in seara de sambata, 14 martie, ca din cele 46 de cazuri suspecte de coronavirus au fost confirmate patru cazuri noi. in total, numarul celor infectati cu COVID-19 a ajuns la 12. continuă pe Adevărul

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

inca doua cazuri de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, in tara sunt confirmate deja sase cazuri de infectie cu noul virus Covid-19. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a precizat ca au aparut si alte doua cazuri noi suspecte de contaminare cu coronavirus. Ministra a mai subliniat ca ambele persoane infectate au revenit recent din Italia.

Romania tot mai aproape de scenariul trei. inca patru cazuri au fost confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 86

Grupul de Comunicare Strategica a confirmat inca patru cazuri cu coronavirus in Romania. Numarul total al celor infectati ajunge la 86, iar tara noastra se apropie de scenariul trei.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

Cinci cazuri noi de coronavirus au fost confirmate la Matei Bals. Bilantul a ajuns la 64

Inca cinci persoane au fost confirmate cu coronavirus, vineri dimineata, in Bucuresti. Numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 64.

Coronavirus in Moldova. Opt cazuri au fost confirmate. Alte 46 de persoane, suspectate de infectie cu noul virus

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a oferit date noi despre evolutia coronavirusului in Moldova. in total, au fost confirmate opt cazuri de infectie cu noul virus. Alte 46 de persoane sunt suspecte de infectare cu coronavirus. Din cele 46 de cazuri suspecte, 32 de persoane sunt internate la spitalul Toma CIorba din Chisinau, alte 14 persoane sunt internate la spitalul de boli contagioase pentru copii.

22 de cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca, la ora actuala, la spitalul Toma Ciorba sunt internati 14 adulti care sunt suspectati de coronavirus. Iar la spitalul de boli contagioase pentru copii au fost internate alte opt persoane - sase copii si doua mame. Deocamdata, trei cazuri au fost confirmate de infectare cu coronavirus.

Cinci noi cazuri de coronavirus in Capitala - numarul total a ajuns la 64. Patru au legatura cu fostul ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota

Inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota, ridicand numarul oamenilor pe care barbatul i-a infectat la 13.

inca cinci noi cazuri de coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 123 de infectati

Inca cinci noi cazuri de coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei. Bilantul a ajuns la 123 de infectati.

inca trei noi cazuri de coronavirus, in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de infectati

Inca trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei. Bilantul a ajuns la 121 de infectati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )