Libnet.ro
UNICEF

22:15

Patru din 10 romani si-au redus cheltuielile si doar trei din 10 au economisit mai mult in izolare

Adevărul Adevărul,
Patru din 10 romani si-au redus cheltuielile si doar trei din 10 au economisit mai mult in izolare

Impactul pandemiei COVID-19 si al masurilor restrictive impuse s-a resimtit si in comportamentul financiar al europenilor in ceea ce priveste gestionarea cheltuielilor si obiceiurile de economisire, potrivit celui mai recent studiu international ING, desfasurat in luna mai 2020. La nivel european, 44% dintre respondenti sustin ca au cheltuit mai putin, iar 30% ca au economisit mai mult pe durata regimului de izolare. continuă pe Adevărul

STUDIU ING: Patru din 10 romani si-au redus cheltuielile in perioada de izolare

Impactul pandemiei COVID-19 si al masurilor restrictive impuse s-a resimtit si in comportamentul financiar al europenilor in ceea ce priveste gestionarea cheltuielilor si obiceiurile de economisire, potrivit celui mai recent studiu international ING, desfasurat in luna mai 2020.

Doar 4 din 10 angajati romani au planuri de concediu pentru 2020 - studiu

Aproape trei sferturi dintre angajatii romani nu si-au luat anul acesta concediu de odihna, dar 42% dintre ei planuiesc totusi sa faca o cerere in acest sens in perioada urmatoare, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs. ingrijorati mai ales ca lumea s-a relaxat prea mult si nu mai respecta regulile de igiena si distantare sociala 42%), dar si ca vine un nou val de epidemie si, implicit, noi restrictii care le-ar putea da peste cap planurile de vacanta 23%), peste 80% dintre ei raman in tara si au in plan sa isi petreaca zilele libere la mare sau la munte 57,4%) ori chiar acasa 24,8%).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )