Libnet.ro
UNICEF

15:15

Patru galateni au murit dupa ce o Dacia Logan a fost spulberata de un tren, la iesirea din Vaslui

Adevărul Adevărul,
Patru galateni au murit dupa ce o Dacia Logan a fost spulberata de un tren, la iesirea din Vaslui

Soferul care si-a pierdut viata avea 54 de ani, in timp ce sotia lui, care se afla in dreapta, avea 49 de ani. Fiica lor, care statea in spate, avea 25 de ani. Cel de-al patrulea pasager care si-a pierdut viata statea tot pe bancheta din spate si era un barbat de 45 de ani, ruda cu cei trei. continuă pe Adevărul

O fetita de 5 ani a murit dupa ce a fost obligata de parinti sa consume cantitati EXCESIVE de APA si SUC

Un cuplu din Tennessee risca sa ajunga la inchisoare, dupa ce si-au omorat fetita in varsta de 5 ani. Oamenii au obligat fetita sa consume cantitati excesive de apa si suc de struguri, fapt ce a dus la m.

Vaslui: Patru persoane au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren

Patru persoane au murit, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren InterRegio, la iesirea din municipiul Vaslui. Cele patru victime sunt doua femei si doi barbati, iar masina.

Brazilia: Un muncitor portughez a murit, dupa un accident la stadionul din Manaus

Un muncitor portughez a murit, vineri, dupa ce a suferit un accident la stadionul din Manaus, care va gazdui meciuri din cadrul Cupei Mondiale din Brazilia. Muncitorul a murit dupa un accident ce a avut loc la.

Un barbat din judetul Galati a murit, dupa ce s-a impuscat accidental in timpul unei partide de vanatoare

Patronul unei discoteci din comuna galateana Barcea a murit dupa ce s-a impuscat accidental in abdomen. Barbatul a alunecat pe gheata in timpul unei partide de vanatoare. Partenerii sai spun ca, din.

Bihor: O persoana a murit si doua au fost ranite dupa ce doua autotrenuri s-au ciocnit pe DN 1

O persoana a murit si doua au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs pe DN 1, in localitatea Tinaud, in judetul Bihor. Doua autotrenuri s-au ciocnit, apoi s-au rasturnat pe sosea, informeaza.

Teribilismul le-a fost FATAL. Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un zid

Doi tineri din Buzau, de 19 si 21 de ani, au murit pe loc dupa ce au intrat cu masina intr-un zid de beton. Se intorceau de la discoteca si, intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului, a.

Doi oameni au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o catedrala din Rusia

Doua persoane au fost ucise si alte sase au fost ranite, duminica, de un barbat care a deschis focul in timpul slujbei intr-o catedrala din inusla Sahalin, in Extremul Orient rus, a anuntat politia,.

Buzau: Doi tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit vitrina unui magazin

Doi tineri au murit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in localitatea buzoiana Maracineni, dupa ce masina in care se aflau a intrat in vitrina unui magazin, apoi a lovit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2451 seconds )