Libnet.ro
UNICEF

21:30

Patru judecatori de la TB arestati pentru coruptie au fost suspendati din functia de magistrat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru judecatori de la TB arestati pentru coruptie au fost suspendati din functia de magistrat

Sec and tia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a hotarat suspendarea din func and tie a celor patru magistra and ti de la Tribunalul Bucure and sti aresta and ti preventiv pentru fapte de corup and tie, informeaza un comunicat publicat pe pagina Consiliului Superior al Magistraturii. continuă pe Ziarul Bursa

Cei patru judecatori arestati, suspendati din magistratura

Judecatorii Elena Roventa, Ion Stanciu, Mircea Molovan si Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, acuzati de luare de mita si trafic de influenta, au fost suspendati, de luni, din magistratura, in urma unei decizii a Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Omul de afaceri Iosif Armas, audiat in dosarul in care au fost arestati pentru fapte de coruptie patru judecatori

Omul de afaceri Iosif Armas s-a prezentat, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost arestati sub acuzatia ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa. Acesta este al doilea afacerist audiat in acest dosar. Primul, Dan Adamescu, a fost pus saptamana trecuta sub acuzare pentru dare de mita.

Roland Garros: Wawrinka a fost eliminat din primul tur

Numarul trei mondial, elvetianul Stanislas Wawrinka, a produs prima surpriza la Rolang Garros. Elvetianul a fost eliminat din runda inaugurala de Guillermo Garcia- Lopez. A fost , 6-4, 5-7, 6-2, 6-0 pentru spaniol care a facut doar 28 de greseli nefortate, fata de cele 62 ale elvetianului. Socul eliminarii este si mai mare pentru ca Wawrinka a fost sfert-finalist anul trecut la Roland Garros.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

Barbatul retinut dupa ce l-a scuipat pe Traian Basescu a fost eliberat din arest

Barbatul care fusese retinut dupa ce l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, in Portul Constanta, a fost eliberat din arestul Politiei, duminica noapte, el spunand la iesire ca regreta ceea ce a facut.

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Astfel, in subordinea Ministerului.

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern, potrivit Mediafax. Astfel, in subordinea.

Patru romani, arestati in nordul Frantei pentru uciderea unui barbat de 46 de ani

Patru romani din nordul Frantei au fost arestati, acuzati de uciderea unui barbat de 46 de ani. Victima, tot un roman, ar fi fost calcata intentionat cu masina de catre suspecti. in momentul producerii.

Fostul sef al Biroului Vamal Ploiesti, trei ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Fostul sef al Biroului Vamal Ploiesti, Cornel-Ion Costea, a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa o decizie a Curtii de Apel Bucuresti. Acesta a fost acuzat de luare de mita si fals intelectual, dupa ce a fost prins in.

Arad: Patru dosare penale pentru persoane care au votat pentru bani

Cinci barbati din judetul Arad sunt cercetati de politisti, dupa ce patru dintre ei ar fi votat in alta localitate decat cea de domiciliu, unde au fost transportati de al cincilea, sub promisiunea ca primesc bani in schimbul votului, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )