Libnet.ro
UNICEF

14:30

Patru militari au murit dupa prabusirea unui avion de lupta

Antena3 Antena3,
Patru militari au murit dupa prabusirea unui avion de lupta

Patru militari egipteni au murit si alti doi au fost raniti in apropiere de frontiera cu Libia, dupa ce o aeronava militara s-a prabusit in timpul unei misiuni antiteroriste, potrivit unor surse militare,. continuă pe Antena3

Egipt: Patru militari au murit dupa prabusirea unui avion al armatei in timpul unei misiuni antiteroriste

O aeronava militara s-a prabusit, joi, in timpul unei misiuni antiteroriste in vestul Egiptului, in apropierea frontierei cu Libia, din cauza unei defectiuni tehnice, informeaza site-ul agentiei de presa AP,.

Membrii echipajului unui avion, arestati dupa ce au fost prinsi in stare de ebrietate

Un tribunal norvegian a ordonat luni mentinerea in arest a unui pilot si altor trei membri ai echipajului unui avion care au picat testele de alcoolemie pe aeroportul din Oslo in weekend, a anuntat agentia de.

Spania: O olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria

O turista olandeza in varsta de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria, nordul Spaniei. Luni seara, tanara a facut o saritura de la 40 de metri si a cazut an albia.

A murit dupa ce a fost violata de trei minori

Femeia de 40 de ani din Deva, cunoscuta ca fiind persoana fara adapost, batuta si violata de trei minori in noaptea de 8 spre 9 august, a murit joi, 13 august, la spital, scrie voceatransilvaniei. ro. Decesul.

Tatal surorilor Williams: Cand am vazut cat a primit Ilie Nastase dupa castigarea unui turneu am decis sa invat tenis si sa imi pregatesc fetele

Tatal surorilor Venus si Serena Williams a luat decizia de a le indruma spre a face un sport, mai precis tenis, dupa ce a vazut cati bani a primit Ilie Nastase din castigarea unui singur turneu. Ma uitam la TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )