Libnet.ro
UNICEF

07:30

Patru motive pentru care este bine sa mergi mai mult in fiecare zi

Antena3 Antena3,
Patru motive pentru care este bine sa mergi mai mult in fiecare zi

In ziua de astazi suntem bombardati de mesaje care ne spun ca trebuie sa mergem la sala, sa ridicam greutati, si sa fim foarte activi. Defapt, tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sanatosi este o mica. continuă pe Antena3

Care este de fapt cel mai murdar loc din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Te-ai cantarit gresit pana acum.Cum afli, de fapt, care este greutatea ta reala

Cand inceri sa slabesti treuie sa ai in vedere sa castigi masa musculara si sa ramai totusi la o greutate sanatoasa, motiv pentru care cantarul poate deveni unul dintre cei mai de temut.

Uniunea Europeana sustine ca tratatul pentru Brexit este aproape finalizat

Michel Barnier, negociatorul sef al Uniunii Europene pentru iesirea Marii Britanii din UE, a declarat ca tratatul pentru Brexit este finalizat in proportie de 75%. Printre subiectele inca nerezolvate este.

Cateva motive pentru Bucuresti ca sa lasi masina acasa

Traficul prin Bucuresti a devenit infernal in ultima perioada din cauza numarului mare de automobile. Paradoxal, locuitorii Capitalei nu ar lasa acasa masina nici in ruptul capului. Iata insa cateva motive pentru care ar trebui lasata masina in parcare. Unul dintre cele mai importante avantaje este cel de ordin financiar. in fond, cine nu vrea [].

Romnia, te iubesc!: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, desi sumele alocate au crescut de 20 de ori

Coruptia, slabul management si numarul mic de platitori la sistemul de asigurari, iata cele 3 mari motive pentru care Sistemul Sanitar este tot mai suferind, chiar daca sumele alocate au crescut in ultimii 10 ani de 20 de ori.

Cazul lui Calin Popescu-Tariceanu, dat ca exemplu n expunerea de motive pentru a justifica o modificare la Codul de Procedura Penala

O modificare importanta la Codul de Procedura Penala propusa de PSD este justificata, in expunerea de motive care insoteste proiectul depus miercuri, prin cazul particular al presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, scrie G4Media. ro.

UPDATE Cazul lui Calin Popescu-Tariceanu, dat ca exemplu n expunerea de motive pentru a justifica o modificare la Codul de Procedura Penala / Ce spune Tariceanu

O modificare importanta la Codul de Procedura Penala propusa de PSD este justificata, in expunerea de motive care insoteste proiectul depus miercuri, prin cazul particular al presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, scrie G4Media. ro. UPDATE Ce a raspuns Tariceanu: Eu cred ca este o greseala sa personalizam, da, am fost ascultat din 2008 permanent. intrebat daca despre aceste proiecte a avut o discutie cu Florin Iordache: Eu nu am avut o discutie cu domnul Iordache pentru ca i-as fi spus: domnule, nu da exemplul meu, au fost si altii ascultati, nu sunt singurul. Eu am facut si contestatie.

Dosarul lui Tariceanu, dat ca exemplu in expunerea de motive pentru schimbarea codurilor penale

In ciuda faptului ca presedintele comisiei speciale de modificare a codurilor penale, Florin Iordache, dadea garantii ca modificarile nu sunt facute pentru cazuri specifice, realitatea il contrazice din.

Dosarul lui Tariceanu, dat ca EXEMPLU in expunerea de motive pentru schimbarea CODURILOR PENALE

In ciuda faptului ca presedintele comisiei speciale de modificare a codurilor penale, Florin Iordache, dadea garantii ca modificarile nu sunt facute pentru cazuri specifice, realitatea il contrazice din.

ANALIZA Zece motive pentru care Razvan Burleanu a castigat alegerile de FRF! Cum l-a invins el pe Ionut Lupescu

Razvan Burleanu l-a surclasat pe Ionut Lupescu, la alegerile pentru presedentia FRF, castigand scrutinul de ieri cu 90 de voturi in plus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )