Libnet.ro
UNICEF

13:31

Patru muzee din Capitala isi redeschid astazi portile

Antena3 Antena3,
Patru muzee din Capitala isi redeschid astazi portile

Restaurantele, terasele, mall-urile, cinematografele sau teatrele nu sunt accesibile publicului in momentul de fata, insa romanii se pot bucura de vizita la muzee. Patru muzee din Capitala si-au redeschis portile. continuă pe Antena3

Furt de 48.000 euro din locuinta unei femei din Capitala. Hotii au fost prinsi de politisti

Politistii din Capitala au reusit sa identifice trei barbati care au jefuit, in luna decembrie 2019, locuinta unei femei din sectorul 2, de unde au sustras bani, bijuterii, ceasuri, parfumuri, prejudiciul fiind de 240. 000 de lei.

Vanzarile auto, blocate complet in patru judete din Romania

Patru judete nu au inregistrat nicio noua inmatriculare auto in luna aprilie, pe fondul restrictiilor impuse in urma epidemiei de coronavirus.

Renault vrea sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de taiere de costuri care ar urma sa fie anuntat saptamana viitoare.

Renault intentioneaza sa inchida patru uzine din Franta

Constructorul auto francez Renault intentioneaza sa inchida mai multe uzine din Franta, printre care cea de la Flins, unde sunt asamblate modelul electric Zoe si Nissan Micra, si uzina de asamblare de la Dieppe, in cadrul unui vast plan de economii.

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )