Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru oferte depuse pentru privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu a venit in ultima clipa cu o oferta dubla si un investitor major

B1 B1,
Patru oferte depuse pentru privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu a venit in ultima clipa cu o oferta dubla si un investitor major

UPDATE 13:00 Mizam in acest scop pe implicarea unor investitori de buna credinta, mizam pe implicrea unor investitori puternici financiar si care sa inteleaga in ansamblu problemele economice si. continuă pe B1

Firmele Aisa Invest si Chimcomplex, detinute de Stefan Vuza, si-au retras ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim

Firmele Aisa Invest si Chimcomplex si-au retras ofertele depuse in vederea achizitionarii combinatului Oltchim, anuntate luni. Dupa retragerea companiilor detinute de omul de afaceri Stefan Vuza, in cursa au.

Chimcomplex si Aisa Ivest si-au retras ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim

Firmele Aisa Invest si Chimcomplex, ambele detinute de omul de afaceri Stefan Vuza, si-au retras ofertele depuse in vederea cumpararii combinatului Oltchim. Astfel au mai ramas in cursa doar PCC si Dan Diaconescu. Contactat de HotNews, Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a spus ca este posibil ca firmele Aisa Invest si Chimcomplex sa nu renunte cu totul la privatizare si sa vina cu oferte imbunatatite. Termenul limita pentru depunerea ofertelor de privatizare este joi, 20 septembrie, licitatia urmand sa aiba loc vineri, 21 septembrie.

Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pana luni.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea expira luni, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca spera ca statul sa primeasca trei oferte ferme pentru privatizarea societatii, informeaza Agerpres. Citeste si:Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Nu excludem si ne .

Patru oferte pentru privatizarea Oltchim: PCC, Chimcomplex, Dan Diaconescu si Aisa

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii Oltchim a expirat luni, la ora 12. Au fost depuse patru oferte de catre Aisa, Chimcomplex, PCC si Dan Diaconescu. PCC este actionatul minoritar de la Oltchim cu un pachet de 18,318%, Chimcomplex este o firma din grupul Serviciile Comerciale Romane SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, iar Dan Diaconescu este realizator TV. De asemenea, Aisa Invest administreaza grupul de firme grupul SCR din care face parte Chimcomplex. In cursul zilei de marti, 18 septembrie, va avea loc licitatia cu oferta in plic urmata, daca va fi cazul, de negociere sau de licitatie cu strigare. Stire in curs de actualizare.

Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), scrie Mediafax. Citeste si: Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Depun cea mai mare oferta si sigur castig, a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei si .

Vuza schimba strategia pentru privatizarea Oltchim si se reinscrie la licitatie cu o ...

Omul de afaceri Stefan Vuza a decis sa retraga documentele pentru preluarea Oltchim, depuse luni prin intermediul Chimcomplex si Aisa Invest, si sa inainteze joi o singura oferta, imbunatatita, potrivit Mediafax. Amanarea privatizarii Oltchim cu trei zile dus la schimbarea strategiei de ofertare, iar maine, 20 septembrie, ne vom reinscrie la licitatie cu o singura oferta imbunatatita, cu care ne dorim sa castigam. Decizia de retragere a ofertelor Chimcomplex si de imbunatatire a celor depuse .

Omul de afaceri Stefan Vuza a retras cele doua oferte existente pentru preluarea Oltchim si va inainta joi una noua, imbunatatita

UPDATE 15:50 Omul de afaceri Stefan Vuza va inainta joi o noua oferta, imbunatatita, pentru preluarea Oltchim, dupa ce miercuri a retras cele doua oferte depuse initial luni. Amanarea privatizarii.

Privatizarea Oltchim: Au fost depuse trei oferte. Dan Diaconescu si Gazprom au cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Termenul de solutionare a solicitarii este in noiembrie 2012. Diaconescu a mai.

Privatizarea Oltchim: Trei investitori au depuse oferte. Dan Diaconescu si Gazprom au cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Termenul de solutionare a solicitarii este in noiembrie 2012. Diaconescu a mai.

Privatizarea Oltchim: Au fost depuse trei oferte. Dan Diaconescu a cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Solicitarea a fost fost inregistrata la Oficiului Participatiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )