Libnet.ro
UNICEF

06:00

Patru persoane arestate in urma violentelor de la protestul de miercuri, din Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patru persoane arestate in urma violentelor de la protestul de miercuri, din Piata Victoriei

ACTUALIZARE 08:14 Presa internationala scrie despre cea de-a treia noapte consecutiva de proteste antiguvernamentale din Romania Presa internationala atrage atentia asupra diluarii legislatiei anticoruptie, care a generat cele mai ample proteste de dupa Revolutia din '89. ----- Patru persoane din cele sapte retinute in urma violentelor de la protestul de miercuri din Piata Victoriei au fost arestate prin decizia Judecatoriei Sectorului 1. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Opt persoane sunt inculpate in urma violentelor de miercuri seara din Piata Victoriei. Sapte dintre ele sunt retinute pentru 24 de ore

Sapte persoane, implicate in violentele de miercuri seara, din Piata Victoriei, au fost retinute pentru 24 de ore de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, anunta Realitatea Tv.

Primele persoane au fost retinute in urma protestelor violente de miercuri din fata Guvernului

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti a retinut pentru 24 de ore sapte persoane implicate in violentele de miercuri seara.

Accident feroviar in Alba: patru persoane ranite dupa ce un tren a lovit o masina la trecerea de cale ferata

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident la trecerea de cale ferata, in Alba. Autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren de persoane.

Curtea de Conturi: Patru persoane din conducerea Ministerului Agriculturii au primit salarii ilegale de 58.000 de lei

Patru persoane din conducerea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) au beneficiat de salarii nelegale care au totalizat 58. 000 de lei, releva un raport al Curtii de Conturi, publicat marti.

Patru persoane ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o camioneta, pe DN17C

Patru persoane au fost ranite, marti, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit, pe drumul national DN) 17C, in judetul Bistrita-Nasaud, de o camioneta condusa de un barbat care nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat pe contrasens.

VIDEO FOTO. Violente in Piata Victoriei: Un grup de persoane a aruncat cu sticle, torte si petarde, iar Brigada Speciala de Interventie incearca evacuarea zonei. Patru persoane au fost ranite in violente

Un grup izolat de persoane a inceput sa instige la violente in Piata Victoriei, aruncand cu sticle, torte si petarde catre jandarmi. Cei din urma au intervenit cu gaze lacrimogene, iar in urma violentelor, au rezultat patru raniti: doi jandarmi si doi protestatari, ce au ajuns la spital, potrivit celor spuse de secretarul de stat Raed Arafat.

Cine sunt agitatorii care au incercat sa deturneze protestul popular din fata sediului Guvernului

Protestul din centrul Bucurestiului, la care au participat, miercuri seara, circa 100. 000 de oameni, a fost indreptat contra Ordonantei de Urgenta care vrea sa modifice Codul Penal si a legii care ar urma sa aprobe gratierea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )