Libnet.ro
UNICEF

21:30

Patru persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni, in Constanta

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni, in Constanta

Patru persoane au fost ranite duminica seara, dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, victimele fiind preluate de ambulante si duse la spital. continuă pe Adevărul

UPDATE Patru persoane lovite de o masina pe o trecere de pietoni. Una dintre victime a murit la spital

Patru persoane au fost ranite duminica seara, dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, victimele fiind preluate de ambulante si duse la spital.

Marsilia: Trei persoane au fost ranite dupa ce un balcon s-a prabusit in timpul unui mars in memoria victimelor surparii unor imobile vechi

Trei persoane au fost ranite, sambata, la Marsilia, dupa ce un balcon s-a prabusit partial in timpul unui mars in memoria victimelor prabusirii celor doua imobile in centrul orasului, la inceputul saptamanii, relateaza AFP.

UPDATE Patru persoane lovite de o masina pe trecerea de pietoni. Una dintre victime a murit la spital

Patru persoane au fost ranite duminica seara, dupa ce au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, victimele fiind preluate de ambulante si duse la spital.

Panica in Tunisia. Un sofer beat a intrat cu masina in multime: mai multe victime

Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer beat a intrat cu masina in multumea care sarbatorea la Nabeul castigarea Ligii Campionilor Africii de catre echipa Esperance Tunis, relateaza LEquipe.

Coliziune intre un petrolier si o fregata care se intorcea de la exercitiile NATO. Cel putin opt persoane au fost ranite

Salvatori incercau joi sa mentina pe linia de plutire o fregata apartinand Marinei norvegiene, care lua apa la bord printr-o spartura importanta, in urma unei coliziuni cu un petrolier maltez, intr-un fiord, in Norvegia, relateaza AFP.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Accident teribil pe autostrada. Zece persoane au murit, iar alte 40 au fost grav ranite dupa ce un tir scapat de sub control a facut ravagii

Zece oameni au murit si alti 40 au fost raniti in urma unui accident grav, produs pe o autostrada din Mexic. Accidentul a fost provocat de un tir incarcat cu produse de curatenie, care se pare ca ar fi ramas.

FOTO Sase persoane, ranite dupa ce un avion Boeing cu peste 100 de pasageri a aterizat de urgenta n Guyana

Un avion Boeing 727-200 al companiei Fly Jamaica a aterizat de urgenta vineri pe Aeroportul International Cheddi Jagan din Guyana, la 18 minute dupa ce a decolat, din cauza unor probleme tehnice, relateaza GuyanaGuardian si AFP.

Situatie socanta in judetul Dambovita. Un barbat a fost retinut dupa ce ar fi lovit mai multe persoane aflate la un priveghi

Un tanar de 20 de ani a fost retinut, fiind acuzat ca a lovit mai multe persoane aflate la un priveghi in orasul Titu. Una dintre persoanele batute, un barbat de 51 de ani, a ajuns la spital. Potrivit.

A fost SCANDAL dupa sedinta de Guvern. Teodorovici explica de ce A DEMISIONAT ministrul Victor Negrescu

Victor Negrescu a demisionat din functia de Ministru delegat pentru Afaceri Europene. Eugen Teodorovici, colegul sau de la Finante, a relatat ca totul a degenerat dupa sedinta de Guvern de vineri, cand a fost o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )