Libnet.ro
UNICEF

19:30

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe A1

Antena3 Antena3,
Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier pe A1

Patru persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident petrecut la iesirea de pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, spre Bascov, in care au fost implicate trei autovehicule, ranitii fiind transportati la. continuă pe Antena3

Arad: 7 morti in urma unui grav accident de circulatie

Sapte persoane si-au pierdut viata, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut pe DN 7, la iesirea din orasul aradean Lipova, unde un tir a izbit un autoturism. La fata locului se afla un.

Arad: 7 morti in urma unui grav accident de circulatie petrecut la iesirea din orasul Lipova

Sapte persoane si-au pierdut viata, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut pe DN 7, la iesirea din orasul aradean Lipova, unde un tir a izbit un microbuz. La fata locului se afla un.

Ierusalim: Titus Corlatean a vizitat biserica romaneasca ce a fost recent tinta unui act de vandalism

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a vizitat marti biserica ortodoxa romana din Ierusalim, care a fost recent tinta unui act de vandalism. La sosirea la asezamant, ministrul roman a fost asteptat de unul din liderii comunitatii ultra-ortodoxe din cartierul in care se afla lacasul, care a prezentat scuze pentru incidentul inregistrat si a insistat ca acest act comis de anumiti membri ai comunitatii este unul izolat, dezaprobat de comunitate in ansamblu, potrivit unui comunicat de presa al ministerului Afacerilor Externe, publicat miercuri.

Egipt: Peste 100 de persoane ranite in urma confruntarilor intre liberali si islamisti

Peste 100 de persoane au fost ranite vineri in Cairo in confruntarilor dintre partizanii si oponentii presedintelui egiptean Mohammed Morsi, relateaza Reuters. Incidentele de vineri reprezinta primele violente stradale de la alegerile prezidentiale din iunie.

Formula 1. Echipa Mercedes, amendata cu 10.000 de euro in urma unui incident minor

Echipa de Formula 1 Mercedes a fost amendata cu 10. 000 de euro ca urmare a unui incident minor legat de monopostul germanului Michael Schumacher, produs in calificarile pentru Marele Premiu al Coreei de Sud,.

Gabriel Biris: Am putea avea de castigat de pe urma unui mediu prietenos pentru holdinguri

Prin dezvoltarea unui mediul favorabil pentru holdinguri, tara noastra ar putea atrage investitii straine, pastra capitalul pe plan local si ar putea beneficia de efecte secundare de antrenare pe verticala in sectoare precum serviciile profesionale si bancare, imobiliare si HORECA, este de parere Gabriel Biris, vice-presedintele Fortei Civice, care propune optimizarea actualului cadru legislativ pentru atragerea acestor formate de business in tara noastra.

Titus Corlatean a fost in Ierusalim si a vizitat lacasul de cult ortodox care a fost recent tinta unui act de vandalism

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a facut o deplasare, marti, la Ierusalim, unde a vizitat biserica romaneasca ortodoxa care a fost recent tinta unui act de vandalism. La sosirea sa la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )