Libnet.ro
UNICEF

15:15

Patru persoane au murit intr-un accident produs pe traseul Chisinau-Cimislia

Adevărul Adevărul,
Patru persoane au murit intr-un accident produs pe traseul Chisinau-Cimislia

Patru persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital, dupa ce automobilul in care se aflau s-a ciocnit cu un autocamion. Accidentul s-a produs miercuri, 26 octombrie, pe traseul Chisinau-Cimislia, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cel putin patru persoane au murit intr-un accident la un parc de distractii din Australia

Cel putin patru persoane au murit intr-un parc de distractii din Australia, in urma unui incident critic, a anuntat conducerea parcului, citata de BBC News.

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia: Patru persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a avut loc la un roller coaster

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia. Patru persoane si-au pierdut viata in urma unui accident care s-a petrecut la roller coaster, potrivit BBC. Doua femei si doi barbati sunt.

Atac cu cutitul, intr-un parc din Germania. Patru persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava

Cel putin patru persoane au fost ranite, marti, intr-un parc din orasul german Bremen, dupa ce au fost atacate cu un cutit de un barbat. Agresorul a fost, ulterior, arestat preventiv de autoritati.

Patru masini au fost implicate intr-un accident, intre Buzau si Urziceni, soldat cu trei raniti

Un grav accident de circulatie s-a produs, duminica dupa-amiaza, pe DN2 E85, in localitatea buzoiana Cioranca. Patru masini au fost implicate in evenimentului in urma caruia trei persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs pe fondul unei depasiri periculoase, in conditii de carosabil umed.

Accident rutier pe soseaua Bucuresti-Magurele: Patru persoane au fost ranite grav

Un accident rutier s-a produs marti seara pe Soseaua Bucuresti-Magurele, patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani fiind grav raniti, informeaza Agerpres, citand Brigada Rutiera a.

Alba: Un mort si un ranit grav intr-un accident de circulatie petrecut pe A1, intre Sebes si Orastie

O persoana a murit si alta a fost grav ranita, sambata seara, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului si masina in care se aflau s-a ciocnit de parapeti pe autostrada A1, intre Sebes si Orastie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )