Libnet.ro
UNICEF

13:45

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Online Sport Online Sport,
Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre. continuă pe Online Sport

Australian Open: Programul de miercuri al jucatorilor din Romania (Irina Begu va juca si la simplu si la dublu)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) va juca miercuri la Australian Open si la simplu, dar si in proba de dublu. Vor mai evolua Sorana Cirstea dublu), Monica Niculescu dublu), Florin Mergea dublu) si Mihaela Buzarnescu tot dublu).

Australian Open: Programul de marti al jucatoarelor din Romania - Simona Halep va juca in jurul orei 05:30

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni, marti, dupa ora 05. 30, pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card, in primul tur al Australian Open.

Niculescu, Begu, Buzarnescu si Copil joaca luni in primul tur la Australian Open. Programul partidelor

Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil vor juca, luni, in primul tur al Australian Open, conform programului anuntat de organizatori.

Australian Open: Programul sportivilor romani in prima zi a competitiei de la Melbourne

Luni va debuta Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil urmand sa evolueze in primul tur al competitiei, conform programului anuntat de organizatori.

Sorana Cirstea a dat LOVITURA! Romanca s-a calificat in turul doi al Australian Open

Sorana Cirstea este a doua jucatoare romana care se califica in mansa secunda a Australian Open, dupa un meci spectaculos in care a invins-o pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA,.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Sorana Cirstea a reusit sa se califice marti in turul al doilea al turneului Australian Open de la Melbourne. Jucatoarea romanca de tenis a invins-o pe Zarina Dias cu 5-7, 6-4,.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu ceva emotii in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut de australianca Destanee.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu pare ca si-a inceput anul 2018 in forta si are toate motivele sa fie mandra. Tenismena romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului Australian Open dupa ce s-a.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )