Libnet.ro
UNICEF

14:15

Patru tineri din Piatra Neamt, cautati de autoritati dupa ce au jefuit o vanzatoare

Antena3 Antena3,
Patru tineri din Piatra Neamt, cautati de autoritati dupa ce au jefuit o vanzatoare

Patru tineri din Piatra Neamt sunt cautati de politisti, dupa ce ziua in amiaza mare i-au furat unei vanzatoare telefonul mobil. Totul s-a petrecut intr-un fast-food din oras, in momentul cand tinerii au. continuă pe Antena3

FOTOPatru dintre baietii blocati n pestera din Thailanda au fost salvati. Operatiunea va fi reluata peste 10 ore

Operatiunea de salvare a baietilor blocati impreuna cu antrenorul lor in pestera inundata din Thailanda a fost suspendata, duminica, dupa ce patru tineri au fost scosi la suprafata si transportati la spital. Salvatorii au nevoie de aproximativ 10 ore de pregatiri pentru o noua operatiune de salvare. 90 de scafandri sunt implicati in operatiunea de salvare, dintre care 50 sunt straini, iar 40 sunt thailandezi, relateaza Reuters si AFP.

FOTOPatru dintre baietii blocati n pestera din Thailanda au fost salvati. Operatiunea de salvare va fi reluata luni

Operatiunea de salvare a baietilor blocati impreuna cu antrenorul lor in pestera inundata din Thailanda a fost suspendata, duminica, dupa ce patru tineri au fost scosi la suprafata si transportati la spital. Salvatorii au nevoie de cel putin 10 ore de pregatiri pentru o noua operatiune de salvare. 90 de scafandri sunt implicati in operatiunea de salvare, dintre care 50 sunt straini, iar 40 sunt thailandezi, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )