Libnet.ro
UNICEF

13:30

Patru tineri din Republica Moldova au ramas inzapeziti cu masinile in Muntii Gurghiului

B1 B1,
Patru tineri din Republica Moldova au ramas inzapeziti cu masinile in Muntii Gurghiului

Patru tineri din Republica Moldova au ramas inzapeziti cu masinile in Muntii Gurghiului, in judetul Mures, informeaza Agerpres. Tinerii, cu varste cuprinse intre 20 si 24. continuă pe B1

Operatiune antidrog de amploare in Republica Moldova. Patru persoane, retinute

Oamenii legii din Republica au desfasurat joi, 7 decembrie, peste 180 de perchezitii in toata tara. Pana la aceasta ora au fost retinute patru persoane.

Republica Moldova va primi 80 de milioane de euro pentru interconectarea retelelor de energie electrica cu Romania

Cabinetul de ministri a aprobat miercuri, 6 decembrie, initierea negocierilor privind proiectul contractului de finantare intre Republica Moldova si Banca Europeana de Investitii BEI) privind interconectarea electrica Republica Moldova - Romania.

Societatea civila a lui Igor Dodon cere ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata in Republica Moldova DOCUMENT

Mai multe comisii din cadrul Consiliului Societatii Civile pe langa Presedintia de la Chisinau, formate prin decretul lui Igor Dodon, solicita autoritatilor statului sa-l declare pe fostul lider de la Cotroceni Traian Basescu persona non-grata in Republica Moldova. Potrivit acestora, ex-presedinte roman ar promova moldofobia si rusofobia si atenteaza la securitatea nationala.

Traian Basescu: in locul lui Dragnea, m-as fi ocupat de Republica Moldova

Ex-presedinte al Romaniei Traian Basescu afirma ca, daca ar fi fost in locul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi ocupat de problema Republicii Moldova, mai ales ca se implineste Centenarul Marii Uniri. Fostul sef de stat roman sugereaza ca in aceasta perioada se creeaza mai multe oportunitati in raport cu Republica Moldova, insa de care politicienii romani nu cunosc.

Cetatean al Ucrainei, condamnat in Republica Moldova pentru un accident rutier soldat cu trei morti

Procuratura raionului Criuleni anunta despre condamnarea unui cetatean al Ucrainei la patru ani inchisoare pentru incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere, soldata cu decesul a trei persoane. De asemenea, acesta a fost privat de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de patru ani.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )