Libnet.ro
UNICEF

07:31

Patru tineri din Slobozia s-au ales cu dosare penale dupa ce au furat mai multe bunuri din curtea unei firme

Adevărul Adevărul,
Patru tineri din Slobozia s-au ales cu dosare penale dupa ce au furat mai multe bunuri din curtea unei firme

Politistii ialomiteni au deschis dosare penale pe numele a patru tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani, sub acuzatia de furt calificat. continuă pe Adevărul

Sapte soferi, prinsi bauti la volan in mini-vacanta de Rusalii. Toti s-au ales cu dosare penale

Politistii au depistat in trafic mai multi galateni care consumasera bauturi alcoolice. Dupa testarea cu alcooltestul, s-a constatat ca acestia aveau alcoolemii cuprinse intre 0,46 si 1,21 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Florin Iordache despre pragul pentru abuzul in serviciu: Trebuie sa fie suficient de mare pentru a nu se mai face dosare penale aiurea, minim 200 de mii de lei. Se poate chiar mari, la 400 de mii. / Plus: Solutia foarte rapida ar fi ca Ministerul Justiti

Un prag pentru abuzul in serviciu urmeaza sa fie inclus in legea care reglementeaza aceasta infractiune, iar acest prag trebuie sa fie suficient de mare pentru a nu se mai face dosare penale aiurea, a declarat joi, la Parlament, deputatul PSD Florin Iordache. Marimea acestui prag, din punctul meu de vedere, trebuie sa fie minim 200 de mii. Se poate mentine pragul de 200 de mii de lei sau se poate mari, chiar 400 de mii de lei, a adaugat Florin Iordache, fost ministru al Justitiei in perioada emiterii OUG 13, care stabilea un prag de 200 de mii de lei peste care abuzul in serviciu este considerat infractiune. Reamintim ca OUG 13 a provocat, la inceputul anului, cele mai ample proteste de strada de dupa Revolutie in Romania.

Patru adolescente din Iasi au disparut de acasa de cateva zile. Politistii le cauta peste tot

Patru minore din Iasi, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, au fost date disparute de sambata seara. Parintii adolescentelor sunt disperati si isi fac scenarii din cele mai triste.

Liviu Dragnea, mesaj pentru mii de tineri din Romania

Liviu Dragnea a transmis un mesaj pentru tinerii care sustin examenul de Bacalaureat. in aceste zile, mii de tineri sustin primul examen major din viata lor: Bacalaureatul. Este intr-adevar o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )