Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat pana in ultima clipa la o minune. Sper ca in doua zile sa fiu acasa!

Antena3 Antena3,
Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat pana in ultima clipa la o minune. Sper ca in doua zile sa fiu acasa!

Tamara Buciuceanu a murit. Actorul Virgil Ogasanu, in varsta de 79 de ani, a dezvaluit care a fost ultima conversatie pe care a avut-o cu regretata actrita Tamara Buciuceanu-Botez, pe cand se afla inca. continuă pe Antena3

Tamara Buciuceanu, in stare grava la Spital. Ce se intampla in aceste momente la Spitalul Elias

Actrita Tamara Buciuceanu, celebra pentru rolul emblematic din seria Liceenii, Isoscel, este in stare grava la Spitalul Elias din Bucuresti. Ce se intampla in aceste momente? Tamara Buciuceanu, in stare grava la Spital Tamara Buciuceanu, in varsta de 90 de ani, este in continuare internata in Spitalul Elias din Capitala, iar medicii anunta ca starea .

Cu ce l-a santajat Elena pe Nicolae Ceausescu pana in ultima clipa a vietii lor. Fostul dictator se temea in fiecare zi

Cei care au stat in preajma sotilor Ceausescu marturisesc ca Elena ar fi fost mult mai dura decat fostul dictator. Aceasta l-ar fi santajat de mai multe ori in public. Nimeni nu a aflat insa secretul celor doi, astfel ca de-a lungul timpului au aparut doar speculatii cu privire la acest subiect. Elena l-a santajat .

Actorul Virgil Ogasanu a dezvaluit ultima conversatie cu Tamara Buciuceanu. Ce i-a spus actrita: Sper ca in doua zile sa ma intorc

Actorul Virgil Ogasanu, in varsta de 79 de ani, a dezvaluit care a fost ultima conversatie pe care a avut-o cu regretata actrita Tamara Buciuceanu-Botez, pe cand se afla inca pe patul de spital.

Imagini nemaivazute cu Tamara Buciuceanu. indragita actrita, surprinsa cu doar cateva zile inainte sa moara

Tamara Buciuceanu Botez a fost surprinsa cu putin timp inainte de a ajunge la spital. Marea actrita a teatrului romanesc avea de o perioada probleme de sanatate care au ajuns in cele din urma sa o doboare. Cum a fost vazuta inainte de a ajunge pe patul de moarte? Imagini socante cu Tamara Buciuceanu, inainte .

Tamara Buciuceanu-Botez a murit. Marele regret care a macinat-o pana in ultima zi

Tamara Buciuceanu-Botez a murit. in ianuarie 2017, intr-un interviu, actrita a vorbit despre marele regret care a macinat-o pana in ultima zi. N-am avut timp. Am jucat atat de mult. N-am avut timp sa fiu.

DETALIUL SOCANT NEOBSERVAT de NIMENI, pana acum, in ULTIMA IMAGINE cu Tamara Buciuceanu in viata! Ce pacat ...

Marea actrita a teatrului romanesc, Tamara Buciuceanu, s-a stins din viata, marti, la varsta de 90 de ani. Se afla internata la spitalul Elias, de doua saptamani. Desi dadea semne ca starea de sanatat.

Tamara Buciuceanu a murit. Carmen Tanase, despre ultima discutie la telefon cu actrita: Mi-a dat telefon si m-a certat

Tamara Buciuceanu a murit. Actrita Carmen Tanase a spus ca a vorbit cu Tamara Buciuceanu la telefon la cateva zile dupa data de 10 august. Tamara Buciuceanu a murit. Pe 10 august a fost ziua.

Tamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de ani. Marea actrita a teatrului romanesc se retrasese de ani buni de pe scena

Tamara Buciuceanu Botez a murit. indragita actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit la varsta de 90 de ani. De ceva timp era internata in spital, cu probleme grave de sanatate. Tamara Buciuceanu Botez a.

Cati bani lua Tamara Buciuceanu de la statul roman. Primea indemnizatie de merit, din 2004

Marea actrita a murit pe 15 octombrie, la Spitalul Elias, din Capitala, la varsta de 90 de ani. Tamara Buciuceanu a fost internata la inceputul acestei luni in spital, din cauza unei probleme cardiace mai vechi pe care o avea. Vestea a intristat intreaga tara, actrita fiind considerata o legenda a teatrului si filmului romanesc.

Ultima aparitie publica a regretatei actrite Tamara Buciuceanu: Pentru mine viata a fost cultura, cinste si demnitate! - VIDEO

Romania intreaga o plange pe Doamna Comediei Romanesti, Tamara Buciuceanu-Botez, care s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. desi a plecat dintre noi, marea actrita ne-a lasat filmele memorabile, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )