Libnet.ro
UNICEF

20:15

Paturi de terapie intensiva achizitionate de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Paturi de terapie intensiva achizitionate de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Zece paturi noi de terapie intensiva au intrat astazi in dotarea Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. in perioada urmatoare urmeaza sa soseasca si opt ventilatoare necesare tratarii pacientilor cu forme de grave de COVID-19. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov a fost selectat ca spital suport COVID-19

Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov a fost selectat ca spital suport COVID-19, pentru a primi pacientii infectati cu noul coronavirus.

VIDEO Unitate de terapie intensiva mobila cu 12 paturi, trimisa in Arges, unde nu mai sunt locuri la ATI

Pentru ca judetul a atins capacitatea maxima de internare pe sectiile de terapie intensiva a pacientilor in stare grava infectati cu virusul SARS-CoV-2, DSU a trimis in sprijinul Argesului o unitate de terapie intensiva mobila.

1.104 de noi imbolnaviri si 19 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 353 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 45. 902 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1120 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 206 de decese, din care 19 in ultimele 24 de ore. 794 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 353.

Medic infectionist, avertisment de ultima ora! O noua categorie de persoane ajunge la Terapie Intensiva: Atentie! Nimeni nu este ferit de infectie

Medicul Adrian Marinescu atrage atentia asupra unei noi categorii de persoane care este grav afectata de infectia cu COVID-19. Desi autorititatile si medicii pun foarte mult accent pe protejarea principalei categorii de risc, cea a varstnicilor, se pare ca si tinerii pot ajunge la Terapie Intensiva. Tinerii, afectati de noul coronavirus Medicul infectionist a vorbit .

Criza locurilor la Terapie Intensiva: medicii romani ar putea decide pe cine salveaza

Numarul pacientilor internati la sectiile de ATI creste simtitor pe fondul inmultirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Spitalele din Romania dispun de 1. 900 de locuri de terapie intensiva, din care doar 840 sunt dotate complet. Astfel, nu este exclus ca Romania sa ajunga, in toamna, in situatia in care s-a aflat Italia la inceputul pandemiei, atunci cand medicii au fost nevoiti aleaga pe aleaga pe cine salveaza de la moarte.

1.120 de noi imbolnaviri si 22 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 351 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, diuminica, la 44. 798 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1120 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 187 de decese, din care 22 in ultimele 24 de ore. 643 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 351.

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati: Numarul cadrelor medicale infectate a ajuns la 181

Numarul cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Galati infectate cu coronavirus a ajuns la 181, zilnic inregistrandu-se noi confirmari in randul angajatilor unitatii medicale, cea mai mare din judetul Galati.

in judetul Arges nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva. Va fi adusa o unitate mobila ATI

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, a anuntat, marti, ca in acest judet nu mai sunt .

Investitie de 180.000 de lei la Spitalul Judetean Buzau

Trei aparate noi, de mare precizie, au fost instalate, marti, la cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Este vorba despre un ecograf ocular, un biometru aparat pentru masuratoare operatie de cataracta) si un autorefractometru aparat pentru masurarea dioptriilor si pentru cataracta). Noile dotari au intrat in posesia Spitalului Judetean, urmand a fi utilizate de catre cadrele medicale pentru a asigura pacientilor un act medical de calitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )