Libnet.ro
UNICEF

07:30

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre cazul Oprea: Legea trebuie sa fie egala pentru toti

România Liberă România Liberă,
Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre cazul Oprea: Legea trebuie sa fie egala pentru toti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, evita sa se refere explicit la cazul senatorului Gabriel Oprea, dar subliniaza principiul conform caruia legea trebuie sa fie egala pentru toti. continuă pe România Liberă

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, despre votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea: Democratia trebuie sa fie egala pentru toti

Democratia trebuie sa fie egala pentru toti, a declarat marti ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, referindu-se la faptul ca senatorii au respins luni solicitarea DNA de.

Vointa senatorilor in cazul Oprea inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

ACTUALIZARE 14:53 Votul senatorilor prin care a fost respinsa cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit, a transmis astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 11:33 Alina Gorghiu: Circul de ieri din Senat, inca un motiv pentru reforma parlamentara *ACTUALIZARE 08:23 Politistul Godina, despre votul senatorilor: imi e sila; e unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist *Iohannis, despre votul in cazul Oprea: Senatorii nu au inteles ca vinovatia sau nevinovatia nu e stabilita de Parlament.

Judecatorul Cristi Danilet, reactie la votul din Senat in cazul Oprea: Am solicitat sesizarea Curtii Constitutionale pentru conflict intre puteri

Judecatorul Cristi Danilet a solicitat membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa reflecteze asupra necesitatii de a se formula de catre Presedintele CSM o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru conflict intre puteri. Decizia a fost luata dupa ce Senatul a respins solicitarea DNA de incepe a urmarii penae in cazul lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpa.

Alina Gorghiu: Circul in cazul Oprea, inca un motiv pentru reforma parlamentara. Votul secret trebuie sa dispara

Copresedintele PNL Alina Gorghiu catalogheaza drept circ votul din plenul Senatului in cazul Gabriel Oprea si sustine ca votul secret trebuie sa dispara din practica parlamentara, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook, marti.

Presedintia, reactie in cazul Oprea: intr-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege! Nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolshi, a aratat ca presedintele Klaus Iohannis este dezamagit de votul acordat de Senat in cazul fostului ministru de Interne, acuzat de ucidere din culpa pentru moartea politistului Bogdan Gigina.

Senatorii vor da un vot cu privire la cererea Justitiei in cazul Oprea dupa ora 17:30

Conducerea Senatului a decis sa includa pe ordinea de zi a plenului de astazi raportul Comisiei juridice cu privire la cererea Justitiei de efectuare a urmaririi penale fata de fostul ministru de Interne, senatorul Gabriel Oprea, votul urmand sa fie dat dupa ora 17:30, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )