Libnet.ro
UNICEF

07:00

Paul Manafort a fost condamnat la 47 de luni de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Paul Manafort a fost condamnat la 47 de luni de inchisoare

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, a fost condamnat joi la 47 de luni de inchisoare de un judecator american pentru frauda bancara si fiscala descoperita in timpul anchetei lui Robert Mueller privind rolul Rusiei in alegerile din 2016, potrivit Mediafax care citeaza CNN. continuă pe Hotnews

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Trump, a fost condamnat la 47 de luni de inchisoare

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, a fost condamnat joi la 47 de luni de inchisoare de un judecator american pentru frauda bancara si fiscala descoperita in timpul anchetei lui Robert Mueller privind rolul Rusiei in alegerile din 2016, potrivit Mediafax care citeaza CNN.

SUA: Fostul sef de campanie al presedintelui Trump, a fost condamnat la aproape 4 ani de inchisoare

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost condamnat joi la 47 de luni de inchisoare, aproape 4 ani, pentru infractiuni financiare scoase la lumina de ancheta condusa de procurorul special Robert Mueller, care investigheaza amestecul Rusiei in alegerile din 2016, transmit vineri agentiile de presa internationale, citand posturile de televiziune CNN si Fox News.

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, a fost condamnat la inchisoare

Paul Manafort, fostul sef al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, a fost condamnat la 47 de luni de inchisoare cu executare. Manafort fusese gasit vinovat de fraude fiscale si bancare. Adus in.

Paul Manafort, fostul director de campanie al lui Trump, a fost condamnat la inchisoare. Suma uriasa pe care trebuie sa o restituie lobbyistul

Fostul director de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost condamnat joi la trei ani si 11 luni de inchisoare pentru frauda in primul proces desprins din complexa ancheta rusa, relateaza AFP.

Paul Manafort va fi condamnat joi pentru frauda bancara si fiscala

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, va fi condamnat joi de un judecator american din Virginia pentru frauda bancara si fiscala descoperita in timpul anchetei lui Robert Mueller privind rolul Rusiei in alegerile din 2016, relateaza Mediafax citand Reuters.

Un barbat din Platonesti, condamnat la 8 luni de inchisoare, capturat de politisti

Un barbat care se sustragea executarii pedepsei cu inchisoarea pentru comiterea infractiinii de loviri sau violente a fost capturat de politisti.

Un barbat din Germania a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a otravit colegii

Un barbat din Germania a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a otravit colegii ani de zile, punandu-le mercur si alte substante toxice in sandvisuri. Una dintre victime a ajuns in coma, iar alte doua au ramas cu afectiuni grave la rinichi, scrie Guardian.

DUPA 108 ZILE PETRECUTE IN INCHISOARE Fostul presedinte al Nissan, eliberat pe cautiune

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de incalcare a legislatiei financiare si abuz de incredere, a fost eliberat ieri din inchisoare, dupa ce a depus cautiunea in valoare de un miliard de yeni noua milioane de dolari), transmit BBC, Reuters si Kyodo.

Carlos Ghosn va fi eliberat pe cautiune dupa mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan si Renault, Carlos Ghosn, va fi eliberat marti pe cautiune dupa ce a petrecut mai mult de trei luni intr-o inchisoare japoneza, relateaza postul CNN, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )