Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paul Stanescu: Batusem palma cu Viorica Dancila sa nu candideze la Presedintie si sa nu faca congres in PSD in 2019 S-a razgandit dupa o discutie cu Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu: Batusem palma cu Viorica Dancila sa nu candideze la Presedintie si sa nu faca congres in PSD in 2019 S-a razgandit dupa o discutie cu Iohannis

Liderul PSD Olt, Paul Stanescu, spune ca relatia sa cu Viorica Dancila s-a racit cand i-a cerut acesteia sa nu organizeze congres al partidului in acest an si sa nu candideze la presedintie. El sustine ca, desi initial Dancila a acceptat si au batut palma, fostul premier s-a razgandit dupa ce a avut o discutie cu Klaus Iohannis, potrivit Realitatea de Olt. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu: Batusem palma cu Viorica Dancila sa nu candideze la Presedintie si sa nu faca congres in PSD in 2019 S-a razgandit dupa o discutie cu Iohannis

Liderul PSD Olt, Paul Stanescu, spune ca relatia sa cu Viorica Dancila s-a racit cand i-a cerut acesteia sa nu organizeze congres al partidului in acest an si sa nu candideze la presedintie. El sustine ca, desi initial Dancila a acceptat si au batut palma, fostul premier s-a razgandit dupa ce a avut o discutie cu Klaus Iohannis, potrivit Realitatea de Olt.

Paul Stanescu dezvaluie cum a stricat mariajul cu Dancila: Batusem palma cu dumneaei sa nu candideze la presedintie

Noul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a relatat joi, 5 decembrie 2019, la Slatina, cum s-ar fi derulat evenimentele care au dus la candidatura Vioricai Dancila la functia de presedinte al statului.

Paul Stanescu, dezvaluiri-bomba, despre cum a stricat relatia cu Dancila: Batusem palma sa nu candideze la presedintie

Noul secretar general al PSD Paul Stanescu, a declarat cum s-ar fi derulat evenimentele care au dus la candidatura Vioricai Dancila la functia de presedinte al statului. Acesta a relatat, intr-o conferinta.

Dancila, despre afirmatiile lui Paul Stanescu: Nu stie despre ce vorbeste. Eu cred ca voia sa candideze dansul pentru a obtine locul sase sau sapte

Fostul lider PSD Viorica Dancila a raspuns la afirmatiile facute astazi de secretarul general interimar al partidului, Paul Stanescu, care a precizat ca Dancila ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Nu stie despre ce vorbeste. S-a vazut modul in care m-am pozitionat fata de domnul Klaus Iohannis, a declarat fostul premier, citat de mainnews. ro.

Iohannis, amuzat de afirmatiile lui Stanescu: Mi se pare foarte ciudata aceasta abordare. Mai bine intrebati la PSD de ce a convins-o pe Dancila sa candideze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat extrem de amuzat de afirmatiile lui Paul Stanescu, potrivit carora Viorica Dancila a decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie avuta chiar cu el. intrebat.

Iohannis, despre acuzatiile Paul Stanescu conform carora a convins-o pe Dancila sa candideze: O abordare ciudata. PSD a convins-o

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referitor la acuzatiile liderului PSD Paul Stanescu conform carora a convins-o pe Dancila sa candideze, ca este o abordare ciudata si ca PSD este cel care a convins-o pe Viorica Dancila sa candideze.

Dancila: Paul Stanescu a fost singurul care s-a opus candidaturii mele la Presedintie

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila sustine ca Paul Stanescu a fost singurul care s-a opus cand.

Stanescu: Dancila a vrut sa ma dea afara din PSD Ea a fost de acord ca nu trebuie sa candideze, dar apoi s-a razgandit

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, sustine ca Viorica Dancila a vrut sa-l dea afara din partid pentru ca si-a sustinut parerea atunci cand a fost vorba despre binele.

Viorica Dancila, replica pentru Paul Stanescu, dupa acuzatia de blat cu Iohannis

Dupa ce Paul Stanescu a sugerat un blat la prezidentiale intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, fostul presedinte PSD i-a dat replica joi seara, la Romania TV, in emisiunea luiVictor.

Paul Stanescu reclama ca Dancila s-a inteles cu Iohannis sa nu-l lase la prezidentiale

Paul Stanescu, a declarat joi ca relatia cu Viorica Dancila s-a racit cand i-a cerut acesteia sa nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )