Libnet.ro
UNICEF

13:30

Paul Stanescu: Daca ar fi sa aleg ntre un coleg, o persoana, un prieten si PSD, as alege PSD. Nu voi candida la nimic

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu: Daca ar fi sa aleg ntre un coleg, o persoana, un prieten si PSD, as alege PSD. Nu voi candida la nimic

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri ca, in situatia in care ar trebui sa aleaga intre un coleg, o persoana, un prieten si PSD, ar alege PSD, adaugand ca nu stie nimic despre scrisoare nemultumitilor din PSD si ca nu va candida la nimic in partid. Amintim ca surse din PSD au precizat pentru HotNews. ro ca opozitie interna din PSD este coagulata in jurul lui Stanescu, Niculae Badalau si Mihai Tudose. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu: Daca ar fi sa aleg intre un prieten si PSD, as alege PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, lider al PSD Olt, a sustinut, vineri, ca daca ar trebui sa aleaga intre un coleg, o persoana, un prieten si PSD, ar alege PSD, informeaza Agerpres. Aici la Olt, vreau sa fiu.

Paul Stanescu, declaratie surprinzatoare: Daca ar fi sa aleg intre un prieten si PSD, as alege PSD

Vicepremierul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, ca in partid exista opinii si personalitati diferite, insa obiectivul ramane realizarea programului de guvernare. El a.

Paul Stanescu: Toti suntem efemeri, mai ales in anumite functii. Nu e nimeni batut in cuie. Nu voi candida la nimic. Nu exista nicio scrisoare

Vicepremierul Paul Stanescu, aflat la Slatina la debutul festivalului Oltenii si restul lumii, a facut mai multe declaratii si in legatura cu problemele din PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )