Libnet.ro
UNICEF

20:31

Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Antena3 Antena3,
Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a facut declaratii inaintea CExN PSD. Vicepremierul Romaniei sustine ca nimeni nu va pleca din partid. Daca eu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, declaratie despre CExN PSD: Daca Dragnea va cumpara voturile la sedinta vom avea un haos si un dezastru generalizat

Victor Ponta spune ca daca lui Liviu Dragnea i-ar pasa de PSD si de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al tarii si de colegii lui, pe care ii pune sa se lupte azi intre ei, ar demisiona.

Anuntul facut de vicepremierul Paul Stanescu dupa esecul razboiului cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, dupa sedinta comitetului executiv al PSD, ca nimeni nu pleaca din partid chiar daca se va incerca excluderea, subliniind ca niciunul dintre contestatari nu si-a sc.

Paul Stanescu, inainte de sedinta CEx: Nimeni nu va pleca din PSD. Suntem nemultumiti de managementul politic al lui Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, vineri, ca semnatarii scrisorii prin care se cere demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt nemultumiti de managementul politic al acestuia.

PSD-istul elitist. Deputatul AKM, atac la Paul Stanescu: Nu toti suntem tractoristi care am ajuns vicepremieri. Unii suntem si din familii semi-burgheze

Deputatul PSD Catalin Radulescu, cunoscut ca deputatul-mitraliera, l-a atacat dur pe vicepremierul Paul Stanescu, pe care l-a numit tractorist. Catalin Radulescu este alaturi de Liviu Dragnea in razboiul pe care aceasta il poarta cu Paul Stanescu, fostul sau tovaras.

Olguta Vasilescu: Nu ma vad votand impotriva lui Paul Stanescu / Vicepresedintele PSD e unul dintre oamenii care cer demisia lui Dragnea

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu se vede votand impotriva lui Paul Stanescu, deoarece acesta ii este amic. Stanescu este unul dintre liderii PSD care i-au cerut lui Liviu Dragnea sa demisioneze atat de la.

Paul Stanescu: PSD se afla intr-un moment de cotitura

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro.

Vicepremierul Paul Stanescu, intrebat daca se teme ca va fi remaniat: Daca CEx-ul spune, am plecat imediat

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a afirmat vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca acest for este cel care va decide daca isi pastreaza sau nu locul in Guvern, el spunand: Daca CEx-ul spune sa plec, am plecat imediat.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )