Libnet.ro
UNICEF

22:45

Paula Chirila, adevarul despre afectiunile de care sufera, dupa ce a fost luata cu ambulanta din platoul emisiunii Xtra Night Show

B1 B1,
Paula Chirila, adevarul despre afectiunile de care sufera, dupa ce a fost luata cu ambulanta din platoul emisiunii Xtra Night Show

Paula Chirila a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dupa ce a fost luata, marti seara, cu ambulanta, direct din platoul emisiunii Xtra Night Show. Prezentatoarea a dezvaluit ca durerile. continuă pe B1

Adevarul despre apa pe care o beau romanii. Ce contine ea, de fapt

Ce detalii trebuie sa cunosti despre apa pe care o bei? Hidratarea e unul din lucruruile importante de care are nevoie un organism si un trup sanatos. Ce contine apa pe care o consumi zilnic? Ce contine apa pe care o consumi? Hidratarea, miscarea si odihna sunt primii si cei mai importanti factori ai unui .

Paula Chirila, luata cu salvarea de la XNS. Ce i-au descoperit medicii la analize, de fapt

Actrita Paula Chirila, parte a echipei XNS, de la Antena 1, a fost luata cu Salvarea, marti seara, direct de la emisiunea moderata de Dan Capatos. Aceasta a acuzat dureri abdominale puternice inca din timpul show-ului. Verdictul medicilor. Paula Chirila a fost luata cu Salvarea de la XNS. Verdictul medicilor in urma analizelor Paula Chirila .

Fructul interzis romanilor care sufera de aceasta boala. Atentie, renunta la el imediat

Care este fructul interzis romanilor care sufera de diabet. Specialstii indica spre banana, de altfel, un fruct bogat in fibre, potasiu si magneziu. Iata ce spun specialistii. Fructul interzis romanilor care sufera de aceasta boala Medicul de familie Denisa Zaharia a vorbit despre diabet, o afectiune cu care se confrunta multi dintre romani. Diabetul este .

Raed Arafat, adevarul despre varstnicii morti dupa vaccinarea anti-Covid-19. Cum s-a produs tragedia

Seful DSU a vorbit in cursul serii de luni despre cazul batranilor din Norvegia care au decedat la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid. Raed Arafat a explicat in ce situatie se aflau si a mentionat ca nu exista o legatura clara intre efectele adverse ale vaccinului si cauza mortii acestora. Mai multi varstnici au .

Adina Alberts a spus tot adevarul despre Alexandru Rafila. Detaliul nestiut de toti romanii s-a aflat

Discutia pe marginea vaccinurilor pe baza de ARN-Mesager sunt controversate si multe informatii sunt necunoscute. in ultima vreme, pe micul ecran, au aparut specialisti, medici, cercetatori care au incercat sa explice ce inseamna aceasta tehnologie. in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, medicul Adina Alberts a avut argumente impotriva acestei tehnologii, dar si contre cu Alexandru Rafila.

Cristi Borcea, adevarul despre interventiile estetice. Ce si-a putut face, de fapt, la chip

Cristi Borcea a spus adevarul despre interventiile estetice. Ce si-a putut face, de fapt, la chip, cititi in articolul de mai jos. Cristi Borcea, dezvaluiri incredibile despre operatiile estetice. De la ce varsta a inceput sa practice interventii de infrumusetare Cristi Borcea a spus tot adevarul despre interventiile estetice. Cristi Borcea este unul dintre cei .

Adevarul despre Vladuta Lupau a iesit la iveala. Detaliul secret pe care l-a tinut ascuns de fani

Vladuta Lupau, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din tara, se bucura de un succes rasunator. Are nenumarati fani, insa nu multi stiu care este, de fapt, numele ei intreg din buletin. Cu siguranta ca v-am trezit aceasta curiozitate, drept pentru care va vom dezvalui noi acest secret. Toata lumea o cunoaste .

Amna, adevarul despre plecarea de la Survivor Romania 2021. Ce a patit cand camerele nu o filmau

Amna a parasit emisunea concurs Survivor 2021, in urma votului publicului. Aceasta a acuzat dureri stomac, iar medicii au supus-o la o serie de investigatii. De ce a plecat Amna de la Survivor Romania Amna a intrat in direct in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a explicat clar de ce parasit emisiunea, .

Medicii din Wuhan spun adevarul despre covid-19. Virusul, mortal si liber din decembrie 2019

Inca de la inceputul pandemiei, au existat zvonuri ca virusul, raspandit din Wuhan, China, a facut ravagii mult mai devreme. Initial criza a fost anuntata in martie 2020. insa, conform unui reportaj facut de un canal tv britanic, totul a inceput mult mai devreme. Medicii din Wuhan au facut declaratii, sub anonimat, despre adevarata criza.

Medicul Adina Alberts, informatia despre vaccin care schimba tot: Nu a fost folosita niciodata pe oameni sanatosi

In cursul serii de marti, mai multi medici din diferite specializari s-au adunat in acelasi loc pentru a dezbate fata in fata problema vaccinarii. Ca in orice domeniu de activitate si in acest caz s-au creat doua tabere, pro si contra vaccinarii, aducand argumentele necesare pentru a-si sustine punctul de vedere. Adina Alberts, declaratie socanta .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )