Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Producatorii de alcool din Cluj risca falimentul, dupa ce Tamas a fost dat afara de la CFR

Hotnews Hotnews,
 Pauza de ras cu TimesNewRoman: Producatorii de alcool din Cluj risca falimentul, dupa ce Tamas a fost dat afara de la CFR

Dupa infractori si Mutu, ne-au trimis OTV-ul! Satula de jigniri, Italia declara razboi RomanieiProducatorii de alcool din Cluj risca falimentul, dupa ce Tamas a fost dat afara de la CFRSeismologii din Vrancea sustin ca in seara asta mai trebuia sa fie un cutremur, dar s-a furatSute de mii de pelerini la sediul RTV, dupa ce in platou au ajuns moastele Paulei IacobGata cu boieria! Calatoriile cu liftul nu vor mai fi gratuite. continuă pe Hotnews

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Politistii cer girofare pe chipiu, ca sa aiba prioritate la coada la saorma

Politistii cer girofare pe chipiu, ca sa aiba prioritate la coada la saormaPoza zilei! Dacia lanseaza seria MM, dotata cu portiere maramuresene de lemnZece lucruri despre pelerinajul la moastele Sfintei ParaschevaMii de romani au ramas fara dinti, dupa ce ciobanii sibieni au lansat saorma in coaja de bradPremiera! O femeie care nu a comandat nimic nu a mancat din cartofii iubitului ei.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Bendeac, somat sa strige de 100 de ori Jos Basescu daca mai vrea sa faca iComedy pe Antene

Bendeac, somat sa strige de 100 de ori Jos Basescu daca mai vrea sa faca iComedy pe AnteneRomanii, innebuniti de un nou joc pe Facebook: ProtestVille, in care aduni protestatari si manifesteziPaula Seling si Tudor Chirila lucreaza la un duet: Ploua infernal in Vama VecheSf. Parascheva chiar face miracole: unui roman i-a murit soacra la coada la moasteZece lucruri despre anchetarea lui Florin Salam pentru consum de droguri.

VIDEO Gabi Tamas si Florin Costea, de la CFR, s-au facut de ras intr-un club de manele din Cluj

Gabi Tamas si Florin Costea de la CFR Cluj s-au facut, duminica, de ras in clubul de manele Romantic din Cluj-Napoca. Ei si-au aratat chilotii la chelnerite, au dat cu picioarele in mese si s-au dat in spectacol pana cand au fost dati afara de catre bodyguarzi.

O masina de politie s-a tamponat cu un tramvai intr-un sens giratoriu din Cluj

O masina a Politiei de la Sectia IV din Cluj-Napoca a fost implicata intr-un accident rutier, dupa ce soferul acesteia a intrat intr-un tramvai in cartierul Manastur, martorii spunand ca masina Politiei.

Fotbalisti cu chef de scandal: Florin Costea si-a dat pantalonii jos in fata unei chelnerite, intr-un bar din Cluj (VIDEO)

Fotbalistii Florin Costea si Gabi Tamas de la CFRCluj sunt implicati intr-un scandal petrecut intr-un club din centrul orasului. Cei doi au mers intr-un bar din centrul Clujului, iar sub influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )