Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pavel Filip: Guvernul anti-criza propus de Andrei Nastase nu este jocul Platformei DA

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip: Guvernul anti-criza propus de Andrei Nastase nu este jocul Platformei DA

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, sustine ca matematic nu vede cum ar putea fi instalat asa-zisul guvern anti-criza. Mai mult, in opinia sa, initiativa privind un nou guvern nu este jocul Platformei DA, pentru ca nu este clar care ar fi logica si scopul celor care au investit enorm in plecarea deputatilor din PDM sa sustina si sa voteze Guvernul Platformei DA, fara nicio conditionalitate, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Suntem deschisi pentru optiunea ca Andrei Nastase sa devina prim-ministru

Partidul Actiune si Solidaritate este deschis pentru optiunea Andrei Nastase prim-ministru. O spune presedinta formatiunii, Maia Sandu, care mentioneaza ca liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar are mai putine sanse la alegerile prezidentiale si PAS il va sustine doar in turul doi de scrutin, transmite IPN.

Andrei Nastase: Eliberarea lui Platon serveste direct presedintelui Dodon

Eliberarea lui Veaceslav Platon serveste direct presedintelui Igor Dodon, oportunistilor, populistilor si neavenitilor, iar actualmente, are loc cea mai mare reglare de conturi care s-a produs vreodata intre clanuri mafiote in istoria recenta a Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta de presedintele Platformei DA, Andrei Nastase, in cadrul unui briefing de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )