Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pavel Filip: Inaugurarea Oficiului de legatura NATO la Chisinau va aduce un nou suflu activitatilor pe linie bilaterala

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip: Inaugurarea Oficiului de legatura NATO la Chisinau va aduce un nou suflu activitatilor pe linie bilaterala

Premierul Pavel Filip a avut o intrevedere joi, 23 noiembrie, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Prim-ministrul a reiterat interesul Republicii Moldova de a consolida in continuare dialogul politic si cooperarea la nivel practic cu Alianta Nord Atlantica in spiritul programului parteneriatului pentru pace si in baza principiului neutralitatii constitutioanale a Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Pavel Filip va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Premierul Pavel Filip intreprinde, in perioada 22-25 noiembrie, o vizita de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE). Sesiunea plenara a Summit-ului va avea loc vineri, 24 noiembrie, incepand cu ora 10. 00 ora Chisinaului), se spune intr-un comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN.

Pavel Filip: Ramanem consecventi in solicitarea de a include pe Agenda ONU a subiectului retragerii fortelor militare ruse de pe teritoriul nostru

In debutul sedintei Guvernului de marti, 21 noiembrie, prim-ministrul Pavel Filip a venit cu precizari inlegatura cu aparitia unor informatii eronate in presa precum ca Republica Moldova ar fi cerut excluderea de pe Agenda Organizatiilor Natiunilor Unite ONU) a subiectului legat de retragerea trupelor militare straine de pe teritoriul sau.

Biroul NATO la Chisinau va fi inaugurat la inceputul lunii decembrie

Secretarul General al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat joi, 23 noiembrie, ca Biroul de legatura NATO de la Chisinau va fi inaugurat la inceputul lunii decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )