Libnet.ro
UNICEF

10:01

Pavel Filip: Moldova nu-si poate permite o armata mare, dar trebuie sa-si permita o armata profesionista

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip: Moldova nu-si poate permite o armata mare, dar trebuie sa-si permita o armata profesionista

Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat joi, 20 septembrie, Baza militara de instruire a Armatei Nationale de la Bulboaca. in cadrul vizitei, premierul a remarcat ca in urma aprobarii programului Armata profesionista 2018-2021, in acest an numarul militarilor prin contract a crescut cu peste 300, iar numarul militarilor in termen a scazut cu 400. continuă pe Adevărul

Pavel Filip explica ce inseamna mesajul pro-Moldova al PDM: Sa nu mergem prin sate si sa vorbim despre Rusia sau UE

Premierul Pavel Filip neaga ca noua strategie electorala a PDM privind mesajul pro-Moldova ar insemna ca democratii renunta la vectorul european de dezvoltare al tarii. Seful Guvernului sustine ca PDM este formatiunea care a asigurat parcursul european al R. Moldova, iar fara PDM nu ar fi existat nicio coalitie care si-a luat drept parcurs integrarea europeana.

Pavel Filip: Unicul parcurs pe care il avem este parcursul european

Ne asumam in continuare realizarea programului de guvernare fundamentat pe Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, pentru ca unicul parcurs pe care il avem este parcursul european, a declarat premierul Pavel Filip in cadrul unei intrevederi de ramas bun cu ambasadorul SUA in Republica Moldova, James Pettit, transmite IPN.

Igor Dodon ii raspunde lui Pavel Filip: incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid

Igor Dodon a declarat ca incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid. Afirmatia a fost facuta dupa ce premierul Pavel Filip l-a acuzat pe presedintele tarii de populism si de incalcarea Constitutiei, in contextul refuzului sefului statului de a semna decretul de numire in functie a noilor ministri.

Pavel Filip, despre motivele de ce TV8 nu mai are acces la sedintele PDM: Nu relateaza obiectiv evenimentele

Prim-ministrul Pavel Filip a acuzat postul de televiziune TV8 ca nu ar relata obiectiv evenimentele legate de activitatea Partidului Democrat, acesta fiind si motivul pentru care echipa de jurnalisti a TV8 nu mai are acces la conferintele de presa ale democratilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )