Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pavel Filip vrea ca prima vizita oficiala a noului prim-ministru al Romaniei sa fie in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip vrea ca prima vizita oficiala a noului prim-ministru al Romaniei sa fie in Republica Moldova

Premierul Pavel Filip a declarat ca, indiferent cine a fost in fruntea Guvernului de la Bucuresti, relatiile moldo-romane mereu au fost bune. in acest context, seful Executivului si-a exprimat speranta ca noul prim-ministru desemnat al Romaniei, Viorica Dancila, va efectua prima sa vizita oficiala peste hotare anume in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Pavel Filip, despre legea ce interzice propaganda rusa: Nu este o lege anti-Rusia, este o lege pro-Moldova

Premierul Pavel Filip a afirmat ca regreta ca Duma de Stat de la Moscova a adoptat acea Declaratie prin care condamna legea ce interzice retransmisiunea programelor informativ-analitice si politice din Federatia Rusa, pentru ca documentul nu vine sa faca bine relatiilor moldo-ruse.

A fost o exprimare gresita. Pavel Filip explica de ce a afirmat ca 90% dintre cei vizati in raportul Kroll sunt oameni absolut onesti

Premierul Pavel Filip a incercat joi, 25 ianuarie, sa explice de ce a afirmat anterior ca 90% dintre cei vizati in raportul Kroll sunt oameni absolut onesti. Prim-ministrul si-a cerut scuza pentru aceasta declaratie, subliniind ca s-a exprimar gresit.

Comisarul european Corina Cretu, in vizita oficiala in tara noastra

Luni si marti, 29-30 ianuarie, comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu va efectua o vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene, remis astazi Redactiei.

Este prima imagine oficiala cu noul Santa Fe. Cum arata SUV-ul de la Hyundai si cand debuteaza el

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat prima schita oficiala a noii generatii Santa Fe. Printre cele mai notabile imbunatatiri se numara si un sistem oferit in premiera in industria auto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )