Libnet.ro
UNICEF

17:15

PDL cere demisia vicepremierului Dragnea pentru ca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

B1 B1,
PDL cere demisia vicepremierului Dragnea pentru ca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

Democrat-liberalii cer demisia de urgenta a vicepremierului LiviuDragnea, a anuntat, vineri, vicepresedintele PDL Alin Tise, spunand ca acesta a promovat un proiect ilegal al legii descentralizarii. continuă pe B1

Alin Tise: PDL cere demisia lui Liviu Dragnea, pentru ca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat, vineri, ca democrat-liberalii cer demisia de urgenta a vicepremierului Liviu Dragnea, care a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii. Alin Tise a afirmat ca descentralizarea Romaniei.

Senatorul clujean Alin Tise: PDL cere demisia lui Dragnea fiindca a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii

Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat, vineri, 14 februarie, ca democrat-liberalii cer demisia de urgenta a vicepremierului Liviu Dragnea, care a promovat un proiect ilegal al Legii descentralizarii.

O organizatie hindusa cere demisia lui Basescu.

Societatea Universala a Hinduismului, o organizatie nonguvernamentala cu sediul in SUA care promoveaza hinduismul, cere demisia presedintelui Traian Basescu dupa ce a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile facute in 2010 despre romii nomazi, informeaza Mediafax. Rajan Zed, presedintele Societatii Universale a Hinduismului USH), apreciaza ca Traian Basescu nu mai are legitimitatea morala de a ramane presedinte dupa ce a facut astfel de .

O organizatie hindusa cere demisia lui Basescu dupa ce a fost amendat de CNCD pentru afirmatiile despre romi

Societatea Universala a Hinduismului, o organizatie nonguvernamentala cu sediul in SUA care promoveaza hinduismul, cere demisia presedintelui Traian Basescu dupa ce a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile facute in 2010 despre romii nomazi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )