Libnet.ro
UNICEF

23:00

PDL, dezbinat intre Gheorghe Falca si Catalin Predoiu

Antena3 Antena3,
PDL, dezbinat intre Gheorghe Falca si Catalin Predoiu

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat,. continuă pe Antena3

Gheorghe Falca a fost desemnat candidat al PDL la prezidentiale de democrat-liberalii din Regiunea Vest

Gheorghe Falca a fost desemnat candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor al PDL pe Regiunea de Vest in urma votului exprimat sambata de democrat-liberalii din organizatiile judetene din Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara, a declarat pentru Agerpres deputatul Alin Popoviciu, vicepresedinte regional al partidului.

Gheorghe Falca, invingator in Regiunea de Vest, din partea PDL, la prezidentiale.

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, sambata, la desemnarea candidatului din partea acestui partid pentru alegerile prezidentiale, se arata intr-un comunicat al PDL Timis. Regiunea de Vest cuprinde judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Sambata au votat peste 14. 000 de membri de partid, pentru desemnarea candidatului .

Aradeanul Gheorghe Falca, preferat de 50,80% dintre membrii PDL pentru prezidentiale

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, sambata, la desemnarea candidatului din partea.

Gheorghe Falca, preferat de 50,80% dintre membrii PDL pentru prezidentiale

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, ieri, la desemnarea candidatului din partea acestui partid pentru alegerile prezidentiale, potrivit Mediafax.

Gheorghe Falca a castigat alegerile interne pentru prezidentiale in Regiunea de Vest

Primarul Aradului, Gheorghe Falca a castigat alegerile interne din PDL organizate in Regiunea Vest. Putem spune ca presedintele PDL Arad, Gheorghe Falca, s-a impus fara probleme in competitia prezidentiabililor democrat-liberalilor.

Regiunea Vest il trimite pe Gheorghe Falca, primarul Aradului, in lupta pentru Cotroceni

Alegerile in sanul PDL in Regiunea de Vest, care au avut loc in acest week-end s-au incheiat cu o uriasa surpriza. Castigatorul a fost anuntat sambata seara la Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )