Libnet.ro
UNICEF

01:05

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Hotnews Hotnews,
 PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu, despre alegerile parlamentare: Am anuntat ca niciun candidat nu o sa intre pe liste daca are probleme penale

Marcel Ciolacu a declarat ca, pentru alegerile parlamentare, nu vor putea intra pe liste niciun candidat cu probleme penal, dorind astfel sa convinga romanii ca suntem o alternativa credibila la aceasta.

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primaria Capitalei si pentru Sectorul 1: Organele de ancheta trebuie sa actioneze din noaptea aceasta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa aparitia imaginilor in care mai multi membri USR-PLUS au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. Ciolacu spune ca va cere anularea alegerilor.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciuni de frauda

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi ca PSD va depune plangere penala la Parchetul General privind suspiciunile de frauda la alegerile din Sectorul 1.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Marcel Ciolacu: Pana acum mi se spunea ca sunt prea noua in partid si ca emit prea multe pretentii de functii (VIDEO)

In contextul ultimelor declaratii ale liderului social - democratilor, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a fost intrebata daca prin personaje anchilozate din partid, presedintele facea referire si la ea.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

CIOLACU: Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS

Marcel Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucuresti, acuzand fraudarea acestora de catre USR PLUS si solicita demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Politia, despre scandalul de frauda la sectorul 1: Asupra unui barbat, candidat la Consiliul Local, au fost gasite 473 de procese-verbale de la sectii de votare Au fost audiate 8 persoane

Politistii chemati luni de catre reprezentantii USR la sediul Biroului Electoral Sector 1, existand suspiciuni de fraudare a alegerilor, au gasit asupra unui barbat 473 de procese-verbale de la sectii de votare, a anuntat marti seful Politiei Sector 1, Ionut Dana, care nu a putut preciza daca era vorba despre procese-verbale originale. El a spus ca in acest caz au fost audiate 8 persoane, precizand ca barbatul asupra caruia au fost gasite procesele verbale de la sectiile de votare este membru al unui partid, candidat la Consiliul Local. Primarul PSD Daniel Tudorache sustinea insa ca acel barbat era un curier care avea dreptul sa stranga acele procese verbale de la reprezentantii PSD din sectie. Dan Tudorache: Barbatul cu procesele verbale era un curier avea dreptul sa le stranga de la reprezentantii PSD din sectie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )