Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pedeapsa inedita pentru indonezienii care nu respecta distantarea sociala

România Liberă România Liberă,
Pedeapsa inedita pentru indonezienii care nu respecta distantarea sociala

Indonezienii care incalca regulile de distantare sociala impuse din cauza epidemiei de COVID-19 la J. continuă pe România Liberă

Praga - Un festival cultural drive-in pentru a respecta distantarea sociala

Masurile luate in Cehia pentru a stopa pandemia au golit salile de concerte, cinematografe si teatre la Praga, fortand industria spectacolului sa inoveze, de exemplu lansand un festival cultural drive-in, potrivit News. ro.

Rafila: Sunt destul de retinut. Distantarea sociala e greu de mentinut in autobuz

Prof. dr. Alexandru Rafila, seful Societatii Romane de Microbiologie, a declarat la Digi24 ca transportul va unul dintre elementele cele mai sensibile in implementare masurilor de relaxare. E greu de mentinut distantarea sociala, a argumentat Rafila.

Majestatea Sa Margareta, mesaj pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici: Sunt impresionata

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coronei, a transmis, marti, un mesaj video, in care isi exprima recunostinta si admiratia pentru cei care au fost alaturi de copii si varstnici in aceasta perioada de pandemie, precum si pentru cei care au avut grija de cei apropiati.

VIDEO Robotul Spot patruleaza prin parcurile din Singapore, pentru a implementa distantarea sociala

Din cauza lipsei de personal necesar pentru a asigura punerea in practica de catre cetateni a regulilor de distantare sociala, guvernul din Singapore a apelat la roboti care patruleaza parcurile in acest scop.

Masca de protectie trebuie schimbata la cel mult 4 ore pentru angajatii care desfasoara activitati permise pe perioada starii de alerta

Personalul care desfasoara activitatile permise pe perioada starii de urgenta are obligatia de a purta in permanenta masca ce va fi schimbata la un interval de cel mult 4 ore, iar operatorul economic va asigura masti pentru acestia, precum si solutii de dezinfectie a mainilor in zona de acces in incinta, se arata in proiectul de lege privind unele masuri pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Vezi care sunt activitatile comerciale permise si unde mai este obligatorie purtarea mastii de protectie.

COVID-19: Ce masuri ar putea fi luate in scoli pentru elevii care se intorc la ore din 2 iunie si pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a oferit detalii despre cum ar putea sa se defasoare redeschiderea scolilor si reluarea cursurilor de pregatire pentru elevii din ani terminali, precum si despre.

Arestari pentru mita care implica o persoana din conducerea Romgaz

Un om de afaceri a fost retinut de procurorii DNA sub acuzatia ca i-a promis unui director de la Romgaz suma de 200. 000 de euro, pentru ca acesta din urma sa aprobe cumpararea de catre compania de stat a unui teren de la o firma privata.

Educatia, pe perioada starii de alerta: Inspectoratele si scolile au obligatia sa asigure resursele educationale pentru elevii care nu au acces la tehnologie

Pe durata starii de alerta, activitatile didactice ce impun prezenta fizica a anteprescolarilor, prescolarilor, elevilor si studentilor in unitatile si institutiile de invatamant se poate suspenda in perioada stabilita prin hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), prin ordin comun al ministrului educatiei si cercetarii si al ministrului sanatatii, se arata in proiectul de lege privind unele masuri de combatere a pandemiei de COVID-19 pe perioada starii de alerta.

Amenzi si de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc, daca nu au asa ceva montat in apartemant

Statul la bloc vine si cu numeroase obligatii pe care cei care stau la casa nu le au. Una dintre ele are ca termen limita 2020 si ar trebui sa fii foarte atent, ca sa nu fii pasibil de.

Decizia pentru cei care au cont sau card bancar. Ce trebuie sa stii despre cea mai utila hotarare a Guvernului

Aceste vremuri dificile au venit si cu o veste mare si importanta pentru romani. Statul a inceput sa se digitalizeze. Cel mai nou anunt vine ca o reala gura de aer. Cel mai recent anunt al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1991 seconds )