Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pedeapsa primita de profesoara din Alba care a avut o relatie cu un elev de 14 ani

Antena3 Antena3,
Pedeapsa primita de profesoara din Alba care a avut o relatie cu un elev de 14 ani

O profesoara din Alba, de 34 de ani, acuzata ca a intretinut, in mai multe randuri, relatii sexuale cu un elev de-al sau, in varsta de 14 ani, a fost condamnata luni la inchisoare cu suspendare,. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Cativa muncitori din Cluj au avut parte de o descoperire absolut macrabra in momentul in care au deschis o ghena de gunoi. Erau indesete... - FOTO

Cativa muncitori din Cluj au avut parte de o descoperire absolut macrabra in momentul in care au deschis o ghena de gunoi. Lucratorii de salubritate,din comuna Chinteni, Cluj in momentul in care.

Singurul program educational din Romania care schimba vietile copiilor si prejudecatile oamenilor mari

Iarina Taban s-a pregatit pentru o cariera in marketing, insa dupa un scurt internship si-a dat seama ca misiunea ei este alta. Din momentul in care i-a fost clar ce vrea sa se faca atunci cand o sa ajunga mare, a inceput sa dezvolte un program.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )