Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pedeapsa uluitoare pentru doi evazionisti din Iasi. Ce a decis instanta

Antena3 Antena3,
Pedeapsa uluitoare pentru doi evazionisti din Iasi. Ce a decis instanta

Acuzati ca au prejudiciat Finantele Publice cu peste 2,4 milioane de lei, prin intermediul unei firme-fantoma, doi etnici romi din Iasi au fost condamnati, la inceputul acestei saptamani, de Tribunalul Iasi,. continuă pe Antena3

Inca un deces la Institutul de Oncologie din Iasi, din cauza virusului gripal

Un barbat internat la Institutul Regional de Oncologie din Iasi a murit in spital din cauza virusului gripal, acesta fiind al doilea deces provocat de gripa raportat in ultima saptamana de unitatea medicala, anunta Agerpres. Managerul Institutului de Oncologie Iasi, Mirela Grosu, a declarat ca barbatul in varsta de 49 de ani era internat la Clinica de Hematologie pentru a se trata pentru leucemie acuta mieloblastica.

DEFLAGRATIE intr-un IMOBIL din Iasi: Trei victime, duse de URGENTA la spital (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-un apartament din zona Alexandru cel Bun, Iasi, in urma caruia au fost inregistrati trei victime, printre care si un copil. Cele trei victime au fost transportate de urgenta la.

DEZBATERE PUBLICA Merita demolate cladirile vechi de pe Calea Calarasilor pentru largirea strazii din centrul Bucurestiului?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa aloce in bugetul primariei pe 2018 circa 175. 000 lei pentru un studiu de fezabilitate pentru largirea Caii Calarasilor. Artera se afla in centrul Capitalei, iar pe portiunea intre strada Popa Nan si Piata Corneliu Coposu are doar o banda pe sens, ocupata de linia de tramvai. Linia de tramvai e veche si neintretinuta, la fel si carosabilul, si in mod clar trebuie reabilitate. Largirea insa presupune in mod logic demolari, iar pe ambele parti ale strazii sunt peste 65 de cladiri monument istoric, carora li se adauga si cladirile vechi care nu au acest statut, dar care dau impreuna valoarea si farmecul strazii. Intreaga zona este protejata, scopul fiind tocmai conservarea ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )