Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pedepse dure pentru medicii care demisioneaza pe timp de pandemie: anuntul oficial al lui Orban

Playtech Playtech,
Pedepse dure pentru medicii care demisioneaza pe timp de pandemie: anuntul oficial al lui Orban

Tot mai multi romani cer masuri aspre pentru valul de medici care au demisionat in ultima perioada. Premierul Ludovic Orban are cateva solutii pentru aceasta situatie dificila. Un numar. continuă pe Playtech

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

CORONAVIRUS |Medicii care demisioneaza in aceasta perioada si-ar putea pierde dreptul de libera practica

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicii care demisioneaza in aceasta perioada si-ar putea pierde dreptul la libera practica. Totul in contextul in care zeci de medici din toata tara si-au depus.

AUDIO Guvernul ia in calcul masuri mai dure pentru medicii care demisioneaza. Orban: E usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Europa FM, ca Guvernul ia in calcul sa interzica dreptul de libera practica si prelungirea perioadei de preaviz pentru medicii care demisioneaza in aceste zile, in care Romania este afectata de coronavirus, iar zeci de doctori demisioneaza.

Presedintele ofera 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lupta cu Covid-19

Presedintele a transmis ca Spitalul din Suceava va fi preluat de o echipa care va militariza spitalul pentru a rezolva problemele. Ne vom confrunta cu situatii delicate in Suceava si cu siguranta si in alte zone, a spus presedintele, care a transmis ca a discutat cu Guvernul astfel incat medicii care lucreaza cu pacientii COVID sa primeasca bonus lunar de 500 de euro.

Orban: Guvernul ia in calcul sa interzica dreptul de libera practica si prelungirea perioadei de preaviz pentru medicii care demisioneaza

Guvernul se gandeste sa interzica dreptul de libera practica si prelungirea perioadei de preaviz pentru medicii care demisioneaza in aceste zile, in care Romania este afectata de coronavirus, iar zeci de doctori demisioneaza.

Basescu pune la zid atat medicii care demisioneaza, cat Guvernul care nu ii protejeaza

Fostul presedinte a calificat drept nesimtire incapacitatea statului de a le asigura medicilor ech.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Spania adopta restrictii mai dure pentru a tine sub control raspandirea coronavirusului

Spania a anuntat, duminica, restrictii mai dure pentru a tine sub control raspandirea coronavirusului, in conditiile in care numarul deceselor a crescut cu 838, la 6.

Ministerul Justitiei a transmis catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut, miercuri, videoconferinte cu cu presedintele CSM, procurorul general si presedintii curtilor de apel cu care a discutat despre situatia actuala a sistemului, dar si solutii pentru buna functionare a institutiilor, pe durata starii de urgenta. Catalin Predoiu a informat magistratii ca au fost trimise catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata.

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )