Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pedepse reduse drastic pentru ucigasul unui roman din Italia si complicele lui. Incidentul oribil care a cauzat moartea tanarului

Adevărul Adevărul,
Pedepse reduse drastic pentru ucigasul unui roman din Italia si complicele lui. Incidentul oribil care a cauzat moartea tanarului

O disputa intre trei romani din Italia a sfarsit prost pentru unul dintre ei, ucis cu o lovitura de cutit. La patru ani distanta, Curtea de Casatie de la Roma a venit cu o decizie defintiva. continuă pe Adevărul

Dacia de senzatie care ar ruina BMW, Audi sau Mercedes: iata creatia unui roman care viseaza la sute de cai putere

Dacia e cunoscuta la nivel european si nu numai drept o masina accesibila pentru mai toata lumea. Dar ar putea fi mai mult de atat, iar un roman si-a imaginat-o drept un model care sa se.

Moarte suspecta a unui roman in Anglia: Vine cu capul umflat si vanat, iar cand ajunge aici, lumea vorbeste ca a murit de infarct?

Moarte suspecta a unui vasluian in Anglia. Apropiatii barbatului cred ca acesta a fost ucis in bataie, insa cazul a fost musamalizat.

Sondaj: Un roman din doi a avut cheltuieli mai mari in perioada starii de urgenta. Cele mai des mentionate motive de ingrijorare sunt: dificultati in plata ratelor, scaderea veniturilor sau pierderea locului de munca

Contextul generat de pandemia COVID-19 si-a pus amprenta asupra situatiei financiare a clientilor Provident Financial Romania. Astfel, potrivit unui sondaj efectuat in perioada 4 15 mai, peste jumatate dintre clientii cu imprumuturi active au declarat ca veniturile le-au fost afectate in mod negativ. in acelasi timp, 7 din 10 clienti s-au declarat ingrijorati de situatia actuala, generata de pandemia COVID-19. Cele mai mari motive de ingrijorare indicate de respondenti sunt sanatatea personala, dar si a familiei si celor apropiati. De asemenea, acestia au declarat ca se simt ingrijorati de o eventuala reducere a veniturilor, dar si de posibilitatea unei crize economice.

Un roman din Italia a vrut sa se arunce de la etaj. Strategia incredibila prin care a fost salvat de carabinieri

Un roman a vrut sa se sinucida intr-un hotel din Roma, insa a fost salvat in ultima clipa de carabinieri.

Cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Mures

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, o atentionare Cod rosu de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe rauri din judetul Maramures. Potrivit.

CORONAVIRUS |India: Primul medicament pentru COVID-19 realizat din plante. Se efectueaza studii clinice

Cel mai mare producator de medicamente din India, Sun Pharmaceutical Industries Ltd. , a demarat o serie de studii de laborator pentru primul medicamentpentru COVID-19realizat din plante, scrie Hindustan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )